ZALOG ZA BUDUĆNOST: Najveći talenti ostaju u Leskovcu - GFK Dubočica potpisala šest stipendijskih ugovora! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.02.2023

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Leskovcu se radi na svim nivoima.

ZALOG ZA BUDUĆNOST: Najveći talenti ostaju u Leskovcu - GFK Dubočica potpisala šest stipendijskih ugovora! (FOTO GALERIJA)

Foto: GFK Dubočica

Pred fudbalerima GFK Dubočice je velika borba za plasman u prvoligaški karavan. Leskovčani su prvi deo šampionata okončali sa tri boda manje u odnosu na pirotski Radnički, pa svi ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu sa velikim nestrpljenjem iščekuju nastavak takmičenja tokom kojeg će njihovi ljubimci zaigrati i na novom velelepnom sportskom objektu čiji se kraj radova uskoro očekuje.

 

Jasno je da su sve oči usmerene ka prvom timu leskovačkog srpskoligaša, ali istovremeno klupsko rukovodstvo vodi brigu i o mlađim kategorijama.

U tom cilju klub je potpisao i šest stipendijskih ugovora sa najtalentovanijim izdancima fudbalske škole Dubočice. U pitanju su Nikola Tasić, Predrag Đorđević, Nikola Milenković, Nikola Đokić, Danilo Miljković i Lazar Stojanović.

 

Nakon potpisivanja ugovora sa biserima leskovačkog fudbala koje je obavljeno u prostorijama Gradskog fudbaslkog saveza Leskovca, sportski direktor GFK Dubočice Vladica Cekić je izjavio:

- U redovnu praksu uvodimo brigu za budućnost kluba, koji u ovoj godini osim novog stadiona, očekuje i realna mogućnost plasmana u Prvu ligu Srbije. Potpisali smo ugovore o stipendiranju sa šestoricom momaka iz Leskovca, Vlasotinca i Medveđe. Naša vrata su otvorena i dobrodošli su svi talentovani fudbaleri kojima možemo da pružimo mogućnost bržeg napredovanja.

Da podsetimo, seniorska ekipa GFK Dubočice borbu za plasman u viši rang srpskog klupskog fudbalskog takmičenja započinje 4. marta kada će se odigrati mečevi prvog prolečnog kola Srpske lige Istok, a ekipa Dubočice dočekuje Dunav iz Prahova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading