LIDER NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU: Tri potpisa za sigurne prolećne borbe!

Autor:

Sport

14.01.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do jesenjih lovorika dominantno su stigli, ali već ove zime jačaju igrački kadar koji će biti konkurentan i u višem stepenu takmičenja.

LIDER NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU: Tri potpisa za sigurne prolećne borbe!

Foto: FK Kaluđerica 1969

U 12 odigranih mečeva ostvarili su 11 pobeda, a duel sa ekipom Pudarci okončali su bez golova i bez pobednika. Samim tim, pitanje lidera Prve beogradske lige - "grupa C", nije se ni postavljalo.

 

Ekipa Kaluđerice 1969 prvi deo šampionata 2022/23 okončala je sa devet bodova prednosti u odnosu na pratioce, Šumadiju 1962 iz Jagnjila, Vinču i Vrčin i sa velikom sigurnošću može se reći da je pitanje šampiona ovog takmičenja, već sada rešeno.

I pored svega navedenog u redovima lidera, ne sede skrštenih ruku.

Početkom meseca januara redove Kaluđerice 1969 pojačala su dvojica mladih fudbalera, kao i iskusni čuvar mreže. 

Golman Zoran Cvitkovac, iskusni tridesetčetvorogodišnji čuvar mreže iza sebe ima bogato igračko iskustvo i karijeru koja traje već deceniju i po. Tokom dosadašnje karijere čuvao je gol beogradske Slavije, Srema iz Sremske Mitrovice, beogradskog Hajduka, Zemuna, Voždovca, BASK-a, Dorćola, Leštana, Vinče i Poleta iz Idvora iz kojeg i stiže u redove lidera "C grupe " Prve beogradske lige. Treba napomenuti da Cvitkovac ima i internacionalno iskustvo. U periodu od 2018. do 2020. godine nastupao je na Islandu noseći opremu Egira iz Porlakshofna.

Foto: FK Kaluđerica 1969

Zoran Cvitkovac

 

U poslednjoj liniji odbrane biće mladi i perspektivni Radovan Brajković, dete kluba iz Kaluđerice koji dolazi iz Vojvođanskog ligasa Poleta iz Idvora. Dvadesetogodišnji igrač koji pokriva pozicije centralnog beka u nastupao je za mlađe kategorije Zvezdare i beogradskog Sinđelića.

Foto: FK Kaluđerica 1969

Radovan Brajković

 

Pored navedenog dvojca, u redove Kaluđerice 1969 iz idvorskog Poleta stiže i dvadesetdvogodišnji Mihajlo Kovačević koji može nastupiti na više pozicija u timu. Tokom dosadašnje karijere Kovačević je nastupao za mlađe kategorije Brodarca i Čukaričkog, a zatim je nosio dres beogradskog Intarnacionala, Zvezdare, Leštana, Sremčice i već pomenutog Poleta iz Idvora.

Kada je reč o predstojećim zimskim pripremama, fudbaleri Kaluđerice okupiće se 3. ili 5. februara što će odrediti šef stručnog štaba Aleksandar Žakula.

U planu je odigravanje nekoliko pripremnih utakmica i to sa Milutincem, Balkonom, Dunavom iz Velikog Sela, kao i sa još nekoliko veoma kvalitetnih ekipa.

Kako se saznaje iz krugova bliskih klubu, Kaluđerica 1969 radi na dodatnom jačanju igračkog kadra, a teži se pronalasku rešenja za sam špic napada, ali se mogu očekivati i osveženja na još nekim pozicijama i to prvenstveno igračima koji mogu odgovoriti i zahtevima u višem rangu takmičenja, Beogradskoj zoni.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading