PRVI PORAZ CRVENO-BELIH: "Dizelka" u četvrtoj brzini započela niz pripremnih utakmica! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.01.2023

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pančevačka "dizelka" već sada pokazuje da će sa punim pravom konkurisati za plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

PRVI PORAZ CRVENO-BELIH: "Dizelka" u četvrtoj brzini započela niz pripremnih utakmica! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Železničar Pančevo

Dve ekipe koje se međusobno odlično poznaju i koje su u prethodnih osam sezona odigrale šest zvaničnih prvenstvenih mečeva, danas su na stadionu Sportskog centra "Mladost" u Pančevu odigrale i kontrolni susret u okviru zimskih priprema za nastavak sezone u okviru Prve lige Srbije.

 

Tokom prvog dela šampionata Železničar i OFK Vršac sastali su se na istom ovom mestu u okviru 15. prvenstvenog kola, 22. oktobra. Pančevačka "dizelka" slavila je pogotkom Daria Grgića u 39. minutu rezultatom 1:0.

Ovoga puta puleni trenera Tomislava Sivića bili su znatno ubedljiviji i ostvarili su trijumf rezultatom 4:2. Golove za pobedničku ekipu postigli su Trifunović (25. min.), Đorđević (35. min.), Šušnjar (45. min.) i Vukoja (70. min.), dok su čast crveno-belih iz Vršca spasili Braunović i Kilibarda pogotcima u 39, odnosno 89. minutu meča.

Treba napomenuti da je fudbalerima pančevačkog Železničara ovo bio prvi kontrolni meč tokom aktuelnih zimskih priprema, dok je, sa druge strene ekipa OFK Vršca pre samo četiri dana do vrha napunila mrežu rumunskog trećeligaša CSC Giroda. Vrščani su taj meč rešili u svoju korist rezultatom 6:0.

Da podsetimo, ekipa pančevačkog Železničara je prvi deo sezone u okviru drugog stepena srpskog klupskog fudbalskog takmičenja okončala na deobi druge i treće pozicije i predstoji im velika borba za plasman u elitni rang. Sa druge strane vršački crveno-beli, koji se mogu smatrati i jednim od najprijatnijih iznenađenja prvog dela šampionata, u prolećne borbe ulaze sa osme pozicije, a kako su u klubu istakli, osnovni cilj je da se ekipa nađe u plej-of fazi drugog stepena takmičenja.

Dve ekipe će svoj prolećni duel odigrati na stadinu u Vršcu u okviru 30. kola koje je na programu 13. aprila.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading