ODMOR JE OKONČAN: Pripreme startuju - sa petoricom novajlija lakše će se ostvariti planirani ciljevi!

Autor:

Sport

25.01.2023

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom prethodne jeseni nisu se proslavili i u klubu sve čine kako bi nastavak šampionata dočekali što spremnije.

ODMOR JE OKONČAN: Pripreme startuju - sa petoricom novajlija lakše će se ostvariti planirani ciljevi!

Foto: FK Sinđelić Vojnik

Čini se da je pitanje pobednika Međuopštinske lige Jug, već sada rešeno. Nakon prvog dela šampionata ekipa Rudara iz Plažana ima deset bodova više u odnosu na najbližeg konkurenta, ali je jasno da i ostatak klubova, učesnika ovog takmičenja, ima određene ambicije u nastavku takmičenja.

 

Ekipa Sinđelića iz Vojnika jesenju sezonu okončala je na 12. poziciji sa skorom od četiri trijumfa, dve remija i sedam poraza i trenuno imaju svega osam bodova više od poslednjeplasiranih Resavskih Despota i u nastavku šampionata očekuje ih borba za opstanak.

U cilju jačanja igračkog kadra, klub je već angažovao nekolicinu pojačanja. Opremu Sinđelića tokom predstojećeg proleća nosiće Stefan Dimitrijević koji u Vojnik stiže iz Fudbalskog kluba Lipovica, a u pitanju je nekadašnji član Javora iz Sladaja u opštini Despotovac.

Iz subotičkog Resavca pristigli su Nikola Vacić i Nemanja Mirković, dok iz Trnave stiže Miloš Đorđević

Možda i najveće pojačanje aktuelnog prolaznog roka stiže iz sopstvenih redova. U pitanju je Dušan Jovanović koji usled privatnih obaveza prethodnih šest meseci nije mogao da odgovori klupskim obavezama. Od njega se mnogo očekuje s obzirom da su svima odlično poznati njegovi kako ljudski, tako i fudbalski kvaliteti.

Foto: FK Sinđelić Vojnik

Borba za opstanak mora biti uspešna

 

Istovremeno, klub je obelodanio da će ekipa, nakon dva meseca pauze, 5. februara započeti sa pripremama za nastavak sezone. Tog dana sa početkom od 12 časova održaće se radni sastanaka na kojem će se izvršiti prozivka igračkog kadra, zvanično predstavljanje pojačanja, kao i upoznavanje sa planom predstojećih priprema.

Treba napomenuti da je klub već zakazao i odigravanje pripremnih susreta, a prvi meč će se odigrati u prvoj nedelji priprema. Klub je do sada zakazao četiri prijateljske utakmice i to protiv Ribara, Majura, Grabovca i Glogovca.

Treba napomenuti da će već u prvom prolećnom kolu ekipa Sinđelića na svom igralištu dočekati neprikosnovenog lidera, ekipu Rudara iz Plažana. Prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan je ubedljivim trijumfom Rudara rezultatom 4:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading