POKAZAĆEMO DA NISMO SLUČAJNO TU GDE JESMO: Kapiten ima važnu poruku pred nastavak sezone!

Autor:

Sport

23.01.2023

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodna jesen protekla je u njihovoj apsolutnoj dominaciji.

POKAZAĆEMO DA NISMO SLUČAJNO TU GDE JESMO: Kapiten ima važnu poruku pred nastavak sezone!

Foto: FK Rudar Plažane

Fudbaleri Rudara iz Plažana prvi deo šampionata u okviru Međuopštinske lige Jug ostvarili su 12 pobeda u 13 prvenstvenih mečeva čime su jesen okončali sa čak deset bodova više u odnosu na prvog pratioca jagodinsku Koloniju.

 

Pored navedenog ostvarenja treba napomenuti da je klub svega četiri puta vadio loptu iz mreže, po čemu Plažani imaju jednu od najsigurnijih poslednjih linija tima u celokupnom srpskom fudbalu.

Svi u ekipi Rudara očekuju da će klub u narednim mesecima sačuvati bodovnu prednost i da će već od naredne jeseni krenuti u osvajanje bodova u višem rangu takmičenja, Pomoravskoj okružnoj ligi, koje im svakako gledajući dosadašnja ostvarenja i pripada.

Republika

Foto: FK Rudar Plažane

Gotovo nesavladiv - Miloš Milutinović

 

Svoja očekivanja pred nastavak sezone izneo je i kapiten Rudara, Igor Sretenović:

- Prolećni deo je uvek teži usled bočnih udara vetra i saplitanja na raznoraznim busenjima trave. Nadamo se da će se infrastruktura poboljšati i da će se busenje odstraniti iz našeg fudbala. Mi ćemo pokušati uz sve probleme da pokažmo da nismo slučajno neporaženi u jesenjem delu.

Treba napomenuti da će u prolećnoj premijeri ekipa Rudara gostovati u Vojniku ekipi Sinđelića. Prvi ovosezonski duel dve ekipe Rudar je rešio u svoju korist rezultatom 4:0.

Takođe, posmatrajući sva ostvarenja ovog kluba, može se i mora izvući generalni zaključak. Jasno je da Rudar iz Plažana prevazilazi rang takmičenja u kojem se trenutno nalazi. Ovakva grupa fudbalskih entuzijasta svakako zaslužuje mnogo više.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading