NOVI OKLOPNIK STIGAO U SMEDEREVO: Promenio je takmičenje, ali ne i ambicije - sa Dunava se vidi viši rang takmičenja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.01.2023

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider se priprema i jača igrački kadar za nastavak sezone.

NOVI OKLOPNIK STIGAO U SMEDEREVO: Promenio je takmičenje, ali ne i ambicije - sa Dunava se vidi viši rang takmičenja!

Foto: FK Smederevo 1924

Prethodnu jesen fudbaleri Smedereva 1924 u okviru zapadne grupe srpskoligaškog fudbala okončali su na liderskoj poziciji, ne osetivši gorčinu poraza.

 

"Oklopnici" su u 15 odigranih mečeva zabeležili skor od 11 trijumfa i svega četiri remija (Borac 1926 Čačak 0:0, FAP Priboj 1:1, Sloga Kraljevo 1:1 i Polet Ljubić 0:0) i u nastavak šampionata ulaze sa tri boda prednosti u odnosu na prvog pratioca i velikog rivala iz Čačka, ekipu Borca 1926.

U Smederevu su startovali sa pripremama za polusezonu nakon koje će, svi se u klubu nadaju, imati status prvoligaša, a istovremeno sportski sektor radi i na jačanju igračkog kadra. 

Novi član kluba iz grada na obalama Dunava postao je Filip Ilić koji u Smederevo stiži iz Borca iz Šajkaša sa kojim je prethodne polusezone ostvario zapažene rezultate u okviru Srpske lige Vojvodina. U pitanju je dvadesettrogodišnji fudbaler koji igra na poziciji levog krila, a može odgovoriti i zadacima na drugom kraju terena.

Ilić je igračku karijeru započeo u mlađim kategorijama novosadske Vojvodine, a u seniorskoj konkurenciji nastupao je za Šumadiju iz Aranđelovca, OFK Vršac i već pominjani Borac iz Šajkaša.

Foto: FK Smederevo 1924

Novi "oklopnik" u Smederevu - Filip Ilić

 

Smederevski fudbaleri trenutno se pripremaju u svom gradu, a već je poznato da će najvažniji deo priprema obaviti u Severnoj Makedoniji. Ekspedicija "oklopnika" 5. februara seli se na Ohrid gde će se obaviti brušenje forme pred nastavak šampionata.

Podsetičemo samo da će ekipa Smedereva 1924 na startu prolećnog dela šampionata gostovati u Bajinoj Bašti gde će odmeriti snage sa ekipom Sloge. Prvi ovosezonski duel dve ekipe Smederevci su rešili u svoju korist rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading