NE MOGU IM NIŠTA NI SNEG, NI HLADNOĆA: Sremci upalili motore! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.01.2023

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U mestu o kojem pisani tragovi postoje još od 1275. godine, egzistira fudbalski kolektiv koji je ponos ovog naselja.

NE MOGU IM NIŠTA NI SNEG, NI HLADNOĆA: Sremci upalili motore! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Srem Sremska Rača

Fudbalski klub Srem iz Sremske Rače tokom prethodne jeseni u okviru Međuopštinske lige Srem-zapad, ostvario je skor od sedam trijumfa, dva remija i četiri poraza i sa 23 osvojna boda trenutno zauzima sedmu poziciju na tabeli.

 

U ovom momentu lider, ekipa Graničara iz Adaševca ima 11 bodova više i teško je očekivati da se klub iz Sremske Rače već u aktuelnoj sezoi može uključiti u borbu za plasman u viši rang takmičenja, Sremsku ligu.

U nedelju 22. januara sa početkom od 11 časova ekipa Srema je predvođena šefom stručnog štaba Miletom Ćuruvijom, nakon prozivke, započela pripreme za nastavak sezone. Prozivci je prisustvovalo petnaestak fudbalera, dok je nekolicina njih opravdano bila odsutna.

Pre izlaska na teren igračima su se obratili predsednik kluba Stefan Golubović i trener Ćuruvija, a zatim su igrači istrčali na teren i odradili prvi trening u 2023. godini.

 

Tokom zimske pauze, redove Srema napustila su trojica fudbalera. Zoran Tomašević je novi član Hajduka iz Višnjićeva, Luka Drinić je prešao u redove LSK Laćarka, a član kluba neće biti i Mirko Grubiša.

Kada je reč o novim akvizicijama, članovi kluba zvanično su postali Bogdan Šuman iz FK Borac Radenković i Vanja Zeljković iz BSK Bešenovo, a u narednom periodu u Sremsku Raču bi trebala da stignu još neka pojačanja o kojima će klub blagovremeno informisati javnost.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading