OŽIVEO I "TEATAR SNOVA": Očekivanja od predstojećeg proleća, velika su!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.01.2023

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Ravnju se nakon zimske pauze konačno zakotrljala "bubamara".

OŽIVEO I "TEATAR SNOVA": Očekivanja od predstojećeg proleća, velika su!

Foto: OFK Zeka Buljubaša

Fudbaleri OFK Zeke Buljubaše, prethodnu jesen u okviru Međuopštinske lige Srem-zapad okončali su na osmoj poziciji, ali su ambicije u nastavku takmičenja daleko veća.

 

U nedelju 22. januara na "Teatru snova" održan je prvi trenieng ekipe u 2023. godini, tokom kojeg su igrači upoznati sa planom rada u narednom periodu. Ekipa će kompletne pripreme obaviti u Ravnju, s tim što će prvi deo biti obavljen u sali Osnovne škole, a zatim će ekipa izaći i na travnati tepih.

Poznat je i plan pripremnih mečeva. Prvi susret biće odigran 5. februara protiv Fruškogorca iz Manđeloša. Sedam dana kasnije na programu je duel sa Borcem iz Radenkovića, a za 15. februar planiran j meč protiv crnobarskog Hajduk Stanka. Za devetnaesti dan meseca februara zakazan je novi duel sa Borcem iz Radenkovića, a poslednja dva pripremna susreta zakazana su za 26. februar i 3. mart, a protivnici su Podrinje iz Mačvanske Mitrovice i Mladost iz Metkovića.

Foto: OFK Zeka Buljubaša

Raspored pripremnih susreta

 

Tokom zimske pauze izvršene su velike promene u igračkom kadru kluba iz Ravnja. Čak osam proverenih igrača ponelo je plavo-belu opremu kluba i od njih se očekuje da u predstojećem periodu omoguće da se klub vrati u sam vrh Međuopštinske lige Srem-zapad, a istovremeno su Ravnje napustili Miloš Martinović, Stefan Borovac, Damir Skorupan, Damjan Trebovac,  Dušan Milovanović, Aleksandar Stojanović, Aleksa Vasić i Nikola Gavrić.

Foto: OFK Zeka Buljubaša

U Ravnju će biti razloga za slavlje

 

Osraje da se vidi kako će brojne kadrovske pormene uticati na igre OFK Zeke Buljubaše tokom prolećnih prvenstvenih borbi, a treba napomenuti da će premijeru u nastavku šampionata OFK Zeka Buljubaša imati u Sremskoj Rači gde će odmeriti snage sa domaćom ekipom Srema. Prvi meč nevedene dve ekipe u aktuelnoj sezoni fudbaleri iz Ravnja su rešili u svoju korist rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading