NAPREDAK JE VIDLJIV NA SVIM NIVOIMA: Nakon jačanja igračkog kadra, na red je došlo i renoviranje klupskih prostorija! Hoće li sve navedeno biti krunisano kup trofejom? (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.02.2023

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško je i u klupskoj istoriji pronaći podatak da se u gradu na obalama Lima u nekom momentu veća pažnja posvečivala fudbalskom kolektivu.

NAPREDAK JE VIDLJIV NA SVIM NIVOIMA: Nakon jačanja igračkog kadra, na red je došlo i renoviranje klupskih prostorija! Hoće li sve navedeno biti krunisano kup trofejom? (FOTO GALERIJA)

Foto: FK FAP Priboj

Fudbaleri pribojskog FAP-a prethodnu jesen okončali su na trećoj poziciji Srpske lige Zapad, ali sve što si klupske strukture učinile tokom zimske pauze, navodi na zaključak da se u gradu na obalama reke Lim, kao nikada do sada, sanjaju najlepši fudbalski snovi.

 

U ovom momentu puleni trenera Aleksandra Petakovića zaostaju osam, odnosno pet bodova za Smederevom 1924 i čačanskim Borcem 1926, ali igračka pojačanja koja su prethodnih nedelja obukla dres "kamiondžija", garantuju da se Pribojci sa punim pravom mogu uključiti u borbu za plasman u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

Pored kompletne rekonstrukcije igračkog kadra, rukovodstvo kluba je užurbano radilo i na poboljšanju infrastrukturnih uslova na stadionu Sportskog centra "Priboj". U prethodnom periodu potpuno su renovirane svlačionice i klupske prostorije i već sada se može reći da će igrači FAP-a na svom stadionu imati uslove i za takmičenja na međunarodnoj sceni.

Uz pripreme za nastavak takmičenja u okviru zapadne grupe srpskoligaškog karavana, ekipu FAP-a očekuje i iskušenje u okviru Kupa OFS Priboj. U polufinalnoj rundi ovog takmičenja, "kamiondžije" će odmriti snagu sa članom Zone Zapadno-moravske, ekipom Zlatara iz Nove Veroši. Navedeni susret na programu je u nedelju 19. februara sa početkom od 13 časova, a rukovodstvo kluba poziva sve simpatizere da dobro ispune tribije FAP-ovog stadiona i podrže ekipu od koje se mnogo očekuje tokom predstojećeg proleća.

Foto: FK FAP Priboj

Hoće li u Priboj stići kup trofej?

 

Da podsetimo, prvenstvene borbe ekipa FAP Priboja započinje 4. marta, a u prvom prolećnom kolu "kamiondžije" gostuju u Arilju ekipi Budućnosti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading