TANDEM NAPADAČA STIGAO U PORODIN: Golgeteri od rase i klase vode Mladost ka višem rangu takmičenja!

Autor:

Sport

16.02.2023

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo j vreme da se klub nađe u rangu takmičenja koje mu po svim parametrima pripada.

TANDEM NAPADAČA STIGAO U PORODIN: Golgeteri od rase i klase vode Mladost ka višem rangu takmičenja!

Foto: FK Mladost Porodin

Fudbalski klub Mladost iz Porodina prethodne 2022. godine proslavio je punih pet decenija postojanja, a svi klupski planovi u nastavku takmičenja vezani su za povratak u viši rang takmičenja, Međuopštinsku ligu Mlava u kojoj su se poslednji put takmičili u sezoni 2016/17.

 

Tokom jesenjeg dela sezone 2022/23 Morava je u okviru Opštinske lige Žabari ostvarila skor od četiri pobede, jednog remija i dva poraza i u prolećni deo šampionata ulaze sa tri boda manje u odnosu na lidera, ekipu Poleta 1930 iz Aleksandrovca.

Kako bi se bodovni zaostatak što lakše nadomestio, klub je tokom zimske pauze angažovao dvojicu pojačanja od kojih se u predstojećem periodu očekuju golovi. Reč je o Marku Veselinoviću i Miši Markoviću kojima je postizanje golova najveća vrlina i od kojih se očekuje da budu "tas na vagi" kada je u pitanju borba za lidersku poziciju.

Istovremeno, klub je saopštio da je ekipu iz Porodina napustio golman Petković, te će u predstojećem periodu mladi i perspektivni golman Boris Baljevic imati priliku da publici pokaze sav svoj potencijal.

Ono što posebno u klubu ističu jeste činjenica da je okosnica ekipe iz prethodne polusezne sačuvana i da je klub na vreme započeo sa pripremama i kontrolnim utakmicama.

 

Povodom svih dešavanja u klubu, trener Predić je za portal "Republika.rs" izjavio:

- Izuzetno sam zadovoljan ostvarenim u prelaznom roku. Takođe, raduje me činjenica da je uprava stala iza ove ekipe i da veruje kako u igrački kadar, tako i u mene kao trenera. Posebno bih ovom prilikom želeo da se obratim svojim igračima. Poželeo bih im da se što bolje pripreme, da ih mimoiđu povrede i da zajedno uz Božiju volju, aktuelnu sezonu okončaju na prvoj poziciji.

Foto: FK Mladost Porodin

Trener Predić veruje u igrački kadar koji ima na raspolaganju

 

Kada je reč o nastavku takmičenja, ekipa Mladosti će na prolećnoj premijri u Porodinu dočekati ekipu Sloge iz Viteževa koja je prethodnu jesen okončala na poslednjoj poziciji Opštinske lige Žabari. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova, rezultatom 1:1.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading