VRŠAČKA LAKA KONJICA: Crveno-beli ponovo bolji od Rumuna!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.01.2023

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se serija kontrolnih mečeva.

VRŠAČKA LAKA KONJICA: Crveno-beli ponovo bolji od Rumuna!

Foto: OFK Vršac

U cilju ostvarenja zacrtanih ciljeva, vršački prvoligaš nastavlja sa odgiravanjem pripremnih susreta.

 

Uveliko fudbaleri OFK Vršca rade na brušenju forme za nastavak sezone u okviru Prve lige Srbije. Gotovo tri nedelje crveno-beli se nalaze u trenažnom procesu, a danas su odigrali i svoj treći prijateljki susret.

Ovoga puta, Vrščani su na svom Gradskom stadionu dočekali člana trećeg ranga rumunskog fudbala, ekipu CMS Deve iz istoimenog grada na levoj obali reke Mureš. I pored činjenice da je travnati tepih vršačkog stadiona bio pokriven snegom, obe ekipe su prikazale solidnu fudbalsku predstavu koja je rešena pogotkom Milivojvića u 35. minutu susreta čime je OFK Vršac ostvario trijumf rezultatom 1:0.

Foto: OFK Vršac

Vrščani ponovo bolji od Rumuna

 

Da podsetimo, ekipa OFK Vršca je do sada već odigrala dva pripremna susreta. Prvo su crveno-beli na svom terenu ubedljivo savladali rumunsku CSC Girodu rezultatom 6:0, a pre samo tri dana, u sredu 25. januara na gostovanju u Pančevu poraženi su od ekipe Železničara rezultatom 2:4.

U nastavku priprema vršački klub će 1. i 4. februara gostovati u Međugorju gde će odigrati mečeva sa ekipama GOŠK i Zrinjski iz Mostara, a u finišu priprema slede dueli protiv Omladinca iz Novih Banovaca (8. februar), Poli Temišvar (11. februar) i Smederevo 1924 (18. februar). Sva tri navedena susreta biće odigrana na vršačkom stadionu.

Foto: OFK Vršac

Raspored kontrolnih mečeva do kraja pripremnog perioda

 

Nastavak takmičenja u okviru Prve lige Srbije zakazan je za 25. februar kada će OFK Vršac dočekati sremskomitrovački Radnički.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading