ISTORIJA ĆE VAM SUDITI! Šokantna izjava NEOSTVARENOG sna Crvene zvezde: Podržavam Putina, radi PRAVEDNU stvar!

Autor:

Sport

01.03.2023

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Artjom Dzjuba našao je način da dođe u centar pažnje javnosti.

ISTORIJA ĆE VAM SUDITI! Šokantna izjava NEOSTVARENOG sna Crvene zvezde: Podržavam Putina, radi PRAVEDNU stvar!

Foto: Starsport

Artjom Dzjuba

Dugo je trajala saga oko dolaska Artjoma Dzjube u Crvenu zvezdu.

Ruski reprezentativac bio je na korak od Marakane, ali je transfer ipak propao, te je on i dalje u domovini koju ne krije da voli. A možda čak odlazi u krajnost zbog te ljubavi...

Dzjuba je šokirao planetu izjavom u kojoj je apsolutno podržao Vladimira Putina i sve što Rusija trenutno radi na političkoj sceni.

Verujem u svoju zemlju, ja sam patriota i volim je. Istorija će u budućnosti suditi o svemu. Sada sam u potpunosti za predsednika Putina, ne krijem to i direktno govorim. Za svoju sam zemlju! I verujem da će sve biti u redu. Takav sam, biću uz svoju zemlju do kraja života. Istorija će suditi ko je u pravu, a ko ne. Ja ću verovati do kraja da smo mi za pravednu stvar - poručio je Dzjuba, pa dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Denis Čerišev i Artjom Dzjuba

 

- Globalno gledano, izuzetno sam srećan što u mojoj zemlji postoje muškarac i žena, otac i majka. Ne, ovo je neshvatljivo. Abortusi, polovi... Pojavljuje se toliko mitskih bića, nebinarnih ličnosti koje su nešto drugo. Pročitao sam intervju sa nekom glumicom, kaže: "Za nebinarnu osobu, dobro sam igrala ženu" Bože, igrala si ženu! Naravno da si je igrala dobro, pa nisi glumila muškarca. Ponosan sam što ovo ne dozvoljavamo. Što imamo i uvek ćemo imati muškarca i ženu. Roditelji su tata i mama. Vrednosti su porodica i ljubav prema deci. Ne želim da idem duboko, ali mi se ne sviđa ono što se masovno dešava u svetu.

Dotakao se Dzjuba i svoje karijere:

Uvek sam osećao da je samo Rusija moja zemlja. Dugo sam razmišljao da li želim da idem u inostranstvo, bilo je trenutaka kada sam želeod a idem u Nemačku ili Italiju, bilo je razgovora. Hteo sam da odem i u Englesku, ali sada ne želim. Čak i da me zovu, a neće, ne bih išao - otkrio je on, pa u dahu nastavio:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Artjom Dzjuba

 

- Zašto? Zbog cele ove situacije. Zbog radikalnog odnosa prema nama. Mislim da to nije lepo. Skinuli su sve maske i pokazali taj svoj odnos. Ako se tako ponašate prema nama, onda nam i niste potrebni. Ustvari, ne mogu da ih podnesem. U Turskoj sam se osećao da mi nedostaje ruski jezik. Kad sam se vratio, izašao sam napolje, udahnuo kroz nos i rekao "Ah, konačno sam kod kuće."

Artjom Dzjuba je dugogodišnji reprezentativac Rusije za koju je na 55 utakmica postigao 30 pogodaka. Trenutno je član Lokomotive iz Moskve koju je pojačao u zimskom prelaznom roku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading