PUTIN POKRADEN: Legendarni Englez OROBIO predsednika Rusije! (FOTO)

Autor:

Sport

03.02.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna priča ugledala je svetlost dana...

PUTIN POKRADEN: Legendarni Englez OROBIO predsednika Rusije! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Rusija je organizovala Svetsko prvenstvo 2018. godine, a nekoliko meseci pred početak turnira gost predsednika Vladimira Putina, između ostalih, bio je i proslavljeni Rio Ferdinand.

Putin je tada u okviru programa FIFA legendi primio delegaciju poznatih fudbalera i fudbalerki.

Aleks Skot, bivša reprezentativka Engleske, takođe se nalazila na ovom događaju, a sada otkrila da je Ferdinand ukrao escajg tokom prijema kod presednika Rusije.

- Ferdinand i ja smo bili pozvani u Kremlj u okviru programa FIFA legendi da razgovaramo o Svetskom prvenstvu. Kada smo izlazili sa prijema, Rio me je nasmejao. Otvorio je dlan i pokazao mi da je ukrao kašičicu za uspomenu - rekla je Skotova za "Dejli Star".

Iako je Rio na taj način pokazao apsolutni bezobrazluk i nevaspitanje, niko od ruskih zvaničnika nije reagovao, baš kao ni Vladimir Putin. Naravno, izvesno je da su videli šta se desilo, jer su u Kremlju sve prostorije pokrivene sigurnosnim kamerama.

Pored Aleks Skot i Rija Ferdinanda, Putinovi gosti su bili Đani Infantino, Lotar Mateus, Piter Šmajhel, Dijego Forlan i Horhe Kampos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading