SNIMATELJ! PENJE SE NA POSLANIČKE STOLICE: Ćutino sramno ponašanje dok napadaju predsednika Vučića - i te kako je umešan!

Autor:

Vesti

03.02.2023

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo gde je bio Aleksandar Jovanović Ćuta dok su opozicionari napadali predsednika Aleksandra Vučića.

SNIMATELJ! PENJE SE NA POSLANIČKE STOLICE: Ćutino sramno ponašanje dok napadaju predsednika Vučića - i te kako je umešan!

Foto: RTS, Privatna arhiva

Aleksandar Vučić raskrinkao Aleksandra Jovanovića Ćutu

U Narodnoj skupštini Srbije nastavljena je danas rasprava na posebnoj sednici na kojoj je predstavljen Izveštaj o Kosovu i Metohiji, a raspravi prisustvuje i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Ni ovo zasedanje nije prošlo bez skandala, a u centru zbivanja bio je poslanik Zelenih Aleksandar Jovanović Ćuta. Ipak, njegovo skandalozno ponašanje raskrinkao je dokazujući kako je to već viđeno i ukazujući na prethodne skandale i sam predsednik Republike.

Predsenik Vučić je odgovarajući danas u Skupštini Srbije na stavove Aleksandra Jovanovića Ćute rešio da raskrinka ovog samozvanog ekologa. Predočio je kako to što Ćuta predstavlja kako nije učestvovao u jučerašnjem incidentu nasrtanja na njega ne znači kako nije sam akter.

Istina je da niste bili ovde (kada je opozicija nasrnula na predsednika), evo gde je bio Ćuta. Snimila je kamera, popeo se na stolicu, to se uči u prvom radu osnovne - rekao je i pokazao fotografiju na kojoj Ćuta stoji na stolici i snima telefonom incident koji se dogodio tokom jučerašnje sednice.

Foto: PRivatna arhiva

Aleksandar Jovanović Ćuta

Ovim je predsednik Srbije još jednom pokazao ko je i kakav je poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta. 

Foto: Privatna arhiva

Aleksandar Jovanović Ćuta na stolici

Da podsetimo, skandalozni Ćuta je zasedanje Narodne skupštine Srbije obeležio više puta brukajući Srbiju, te se penjao na poslaničke klupe, nemajući argumente ili kontrastavove "odgovarao je protivnicima" dižući mobilni telefon u vis i snimajući okolinu, kako bi navodno imao "dokaze za nešto". 

Jedino što je Jovanović dokazao je koliko čovek može biti nepristojan, pa čak i kada je narodni poslanik, kao i to koliko je sam nemoćan zbog sopstvene neubedjivosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (77)

Loading
Gorana

03.02.2023 13:37

Čime se pametan stidi Ćuta se ponosi!

Davor

03.02.2023 13:38

Pošto je propao kao ekolog, provaljen je i ništa više od te priče, Ćuta pronašao novo zanimanje, fotograf. Upravo uhvaćen kako vežba da bi makar ovaj put uspeo.

Mina

03.02.2023 13:38

Pogledajte molim vas vi tog bednika! Ma on ne zna dal je pošao ili došao!

Bojana

03.02.2023 13:40

Pa ti čuveni ekolozi bi mogli da se pristojnije malo ponašaju, a ne da se penju po klupama.