KAO DA SU NA UTAKMICI! Opozicionari kao navijači, uneli transparente u Skupštinu, Vučić im žestoko odbrusio! (FOTO)

Autor:

Vesti

02.02.2023

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanici Skupštine Srbije počeli su novu vanrednu sednicu na kojoj predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavlja Izveštaj o pregovaračkom procesu sa privremenim institucijama samouprave u Prištini.

KAO DA SU NA UTAKMICI! Opozicionari kao navijači, uneli transparente u Skupštinu, Vučić im žestoko odbrusio! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Izveštaj je poslanicima formalno podnela vlada Srbije, Kancelarija za Kosovo i Metohiju kao i malo poznata Kancelarija za koordinacione poslove u pregovaračkom procesu sa privremenim institucijama samouprave u Prištini.

Sednica Skupštine počela u 10 časova nakon što je predsednik Skupštine Vladimir Orlić konstatovao da sednici prisustvuju 192 poslanika. On je obavestio da na njegov poziv prisustvuju predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je potom pozdravljen dugim aplauzom, uzvicima i ovacijama, zatim direktor Kancelarije za KiM Petar Petković, sa KiM - predstavnici Srpske liste, načelnici upravnih okruga, heroji koji su bili na meti albanskih ekstremista, predstavnici udruženja kidnapovanih, predstavnici Srba u institucijama vlasti...

Predstavnici opozicije u Skupštinu su uneli transparente koje drđe, kao da su došli na stadion. 

Na njima piše:"Izdaja", "Vučiću, izdao si Kosovo", "Ne ultimatumu"...

- Danas ću da se borim kao što sam u prethodnih 11 godina za Srbiju jednakom snagom i sa više srca, posebno kad vidim one koji su za mnogo toga odgovorni, kako su me dočekali u ovoj sali - rekao je predsednik Vučić u svom govoru.

- Je li nam Kosovo u međuvremenu postalo meta političkog potkusuravanja Za mene je Kosovo više od toga, to ćete čuti na kraju mog obraćanja. Važnije od plana, kog ne smem da vam pokažem ceo, ali izneću ono što je najgore za Srbiju, ali ono što je važnije od plana je politički okvir, momentum u kom se sve dešava. Ljudi se prave da to ne vide jer im je lakše da pokažu da nemaju odgovornosti. Tako će biti veći u svojim očima i biće im lakše da prevaziđu sve loše što su uradili u prošlosti. -

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading