RAMPAŠI OJAČALI SVOJE REDOVE SA DVA ZONAŠKA IGRAČA: Stevanović i Tešović opet oblače dres Rampe!

Autor:

Sport

02.02.2023

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na terenu kraj Železničke stanice stigla još dva pojačanja.

RAMPAŠI OJAČALI SVOJE REDOVE SA DVA ZONAŠKA IGRAČA: Stevanović i Tešović opet oblače dres Rampe!

Foto: FK Rampa Požega

Rampa je u poslednjem kolu jesenjeg dela Zlatibroske okružne lige ispustila prvo mesto na tabeli. Poraz od ekipe Omladinca (Zdravčići) ostavio ih je na trećoj poziciji za vreme zimske pauze.

Republika

Uprava kluba želi da vrati Rampu u zonski rang, čiji je član bila u sezoni 2020/2021. Igrački kadar za sada je ojačan dolaskom Strahinje Bonžulića, sada već bivšeg člana ekipe Lazarice sa kojom se takmičio u zonskom rangu. Ovih dana spisak igrača dobio je dva nova imena.

Dejan Stevanović će u nastavku sezone nositi dres Rampe. Stevanović je već nastupao u žuto-crnom dresu u sezoni koja je prekinuta zbog pandemije, tada je njihov član bio dva meseca. U prethodnom periodu nosio je dres Sevojna u Zapadno moravskoj zoni, na zimsku pauzu sa sada već bivšim timom je otišao sa drugog mesta. Dejan pokriva pozicije u veznom redu, odlikuje ga i odličan osećaj za gol.  Radi se o sjajnom momku i nema sumnje da će se brzo i lako uklopiti u kolektiv tima iz Požege. 

Republika

Foto: Privatna arhiva/Dejan Stevanović

Dejan Stevanović

Treće pojačanje Rampe u aktuelnom prelaznom roku je Tešović Božidar (25). Tešović dolazi iz višeg ranga gde je nastupao za ekipu Lazarice, ovo je njegov treći mandat u Rampašima. Božidar je bio jedan od standardnjih igrača u prethodnom klubu, gde je proveo poslednjih šest meseci, uspeo je i da se upiše nekoliko puta u listu strelaca. Pokriva poziciju ofanzivnog veznog, ali mu nisu strani zadaci i u samom špicu napada. 

Republika

Foto: Privatna arhiva/Božidar Tešović

Tešović Božidar

Prvi mandat Tešovića je po komentaru iz kluba bio za udžbenike, o drugom ne bi preterano pričali, ali se svi nadaju da će trećem biti deo istorijske generacije koja će uspeti da po drugi put osvoji titulu u okružnoj ligi. 

Rampu u prvom kolu prolećnog dela prvenstva očekuje meč protiv Poleta pred svojim navijačima. U prvom susretu u Rasni rezultat je bio 2:1 za gostujući tabor.

BONUS VIDEO: 

 



 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading