ZVEZDI STIŽU POJAČANJA? Ivanović sve OTKRIO, pa govorio o Kampacu!

Autor:

Sport

28.02.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegove reči neće oduševiti navijače tima sa Malog Kalemegdana.

ZVEZDI STIŽU POJAČANJA? Ivanović sve OTKRIO, pa govorio o Kampacu!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde ulaze u završnicu Evrolige sa nadom da će uspeti da se domognu top osam faze.

U četvrtak uveče (21.00) crveno-beli gostuju Bajernu u Minhenu, a trener Duško Ivanović izneo je svoja očekivanja pred ovu utakmicu.

Sad počinje ovih devet finala za nas, jači smo za Fakunda, ali ostaje sve isto. Imaćemo igrača više, ali mi možemo da dobijemo meč samo kad igramo čvrstu i snažnu odbranu. Tad možemo da igramo protiv bilo koga. Moramo da verujemo i to je ono što čini ovu ekipu jakom - rekao je Ivanović i osvrnuo se na neočekivan i bolan poraz od Albe u prethodnom kolu:

Republika

Foto: Starsport

Duško Ivanović

 

- Poraz je bio baš bolan, to nam je malo umanjilo šanse, ali su one po meni još realne. Mi samo moramo da verujemo, to je najvažnije. Za ovu ekipu važi da svakog dana treba da mislimo da je sve moguće. Ovi momci su tu da ostvare ono što nekad izgleda i da je nemoguće. Što se tiče Bajerna, to je ekipa koja je uzuzetno borbena. Imaju polivalentne igrače, svi mogu da igraju unutra i napolju, igraju pik en rol, u poslednje vreme i jako brzo.

Takođe, trener Zvezde govorio je i o potencijalnim pojačanjima poslednjeg dana registracije igrača za Evroligu, te je razočarao navijače.

- Poslednjeg dana ne možemo ništa. Ni ponavljači poslednji dan ništa ne rade!

Republika

Foto: Starsport

Duško Ivanović

 

Svoje viđenje narednih izazova doneo je i Luka Mitrović.

- Dokle god postoji matematička šansa da se nađemo u TOP 8, a i dalje postoji, mi ćemo se nadati i raditi na tome. Daleko od toga da je bilo šta izgubljeno, da smo digli ruke. Imali smo nekih kikseva na domaćem terenu, upisali smo neke teške pobede u gostima. Idemo u Minhen sa samo jednom mišlju, a to je pobeda. Veoma se radujemo što će Kampaco igrati Evroligu. Ne očekujemo da on sad sam pobeđuje, za to je potreban timski napor kako bi se ostavrili ciljevi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
BULJUK KOSARKASA

28.02.2023 19:47

Pa IMATE TRI petorke. STA bi jos