TEA TAIROVIĆ ĆE ZARADITI POLA MILIONA EVRA ZA ČETIRI MESECA! Pevačica ''UBIJA'' lovu, za jedan nastup uzima na HILJADE EVRA!

Autor:

Zabava

28.02.2023

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović ne zna šta će od bakšiša.

TEA TAIROVIĆ ĆE ZARADITI POLA MILIONA EVRA ZA ČETIRI MESECA! Pevačica ''UBIJA'' lovu, za jedan nastup uzima na HILJADE EVRA!

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica Tea Tairović jedna je od najtraženijih na našoj javnoj sceni, a već je nazivaju kraljicom bakšiša. Kako se navodi, ona će tokom svoje turneje zaraditi oko pola miliona evra.

- Tea je u okviru turneje "Balkanija" zakazala čak 43 nastupa širom Evrope, a sve će izuzetno dobro naplatiti. Tea "razbija" na terenu, ume da napravi odličnu atmosferu, atraktivna je, super đuska, ima hitove, pa dobija i dobar honorar! Uzima više novca od koleginica koje su mnogo duže na sceni od nje. Po nastupu Tea u proseku dobija 13.000 evra! S obzirom na to da je zakazala čak 43 tezge od 21. januara do 27. maja, samo u tom periodu zaradiće 559.000 evra! - priča izvor za Informer i dodaje:

Foto: ST/Dragan Kadić

Tea Tairović zakazala 43 nastupa

- Kad je prošle godine objavila nove pesme, Tei je više nego duplo skočio honorar. Gde god da se pojavi, puni klubove i pravi vrhunsku atmosferu! Zbog toga gazde ne žale da je dobro plate jer znaju da su njeni nastupi posećeni.

- Njen honorar nije svuda isti. Na primer, kada peva "preko", može da uzme i 15.000 evra! Veoma je tražena u Hrvatskoj, Bosni, Sloveniji, ali i u Bugarskoj, Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji... - priča on i dodaje da ona sve pošteno zaradi:

Foto: ST/Dragan Kadić

Tea Tairović postaje kraljica bakšiša

- Tea radi s velikim žarom i peva čak i duže nego što dogovori s gazdom. Pored honorara, uzima i odličan bakšiš. Dok peva i đuska fanovi je čašćavaju ogromnim novcem, ne zovu je džabe kraljicom bakšiša! - kaže izvor i dodaje da folk zvezda sve što zaradi ulaže u karijeru.

Tea je otkrila i da joj novac nije prioritet.

- Menadžer me često kritikuje i hoće da poludi kad mu kažem da mi pare nisu bitne. Ovaj posao radim iz ljubavi, ali i zbog slave. Mene pali uspeh, novac ne brojim!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
sasa

28.02.2023 13:39

Dobra prelepa zena Pare idu na lepotu