STEFANOVIĆ PODNEO ZAHTEV ZA ZAŠTITU OD NEDOZVOLJENOG UTICAJA POJEDINIH MEDIJA: Iznose neistinite tvrdnje o Tužilaštvu!

Autor:

Vesti

28.02.2023

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefanović je ukazao da medjiske kuće "Nova S", "N1" i portal "Direktno" i druge u dužem vremenskom periodu otvorene napade na VJT u Beogradu i njega lično.

STEFANOVIĆ PODNEO ZAHTEV ZA ZAŠTITU OD NEDOZVOLJENOG UTICAJA POJEDINIH MEDIJA: Iznose neistinite tvrdnje o Tužilaštvu!

Foto: Više javno tužilaštvo

Predsednik UST Nenad Stefanović

Viši javni tužilac u Beogradu Nenad Stefanović podneo je danas Povereniku Državanog veća tužilaca za samostalnost tužilaca zahtev za zaštitu od nedozvoljenog uticaja pojedinih medija i političara koji već nekoliko dana iznose neistinite tvrdnje o postupanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Za samo četiri dana u tim medijima objavljeno je više od 50 spornih tekstova kojima se drastično ugrožava samostalnost u radu kako Višeg javnog tuzilaštva u Beogradu kao državnog organa, tako i lično Stefanovića, zbog čega zahteva hitnu i odlučnu reakciju Poverenika DVT za zaštitu samostalnosti. 

Stefanović je ukazao da medjiske kuće "Nova S", "N1" i portal "Direktno" i druge u dužem vremenskom periodu otvorene napade na VJT u Beogradu i njega lično, a poslednji napad koji je i dalje u toku, započeo je 23. februara 2022. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Zoran Đurđević

28.02.2023 17:03

Stefanovuću, a ko će nas zaštititi od tebe i tvojih postupaka?