MALOJ ĐURĐINI (5) JE POTREBNA NAŠA POMOĆ! Ne stoji, ne sedi i ne jede samostalno, za terapije i suplemente treba mnogo novca!

Autor:

Vesti

02.03.2023

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đurđini je potrebna naša pomoć da bi mogla bar samostalno da sedi!

MALOJ ĐURĐINI (5) JE POTREBNA NAŠA POMOĆ! Ne stoji, ne sedi i ne jede samostalno, za terapije i suplemente treba mnogo novca!

Foto: Fondacija Humanost bez granica

Đurđina Miljković

Đurđina Miljković (2018.) iz Knjaževca rođena je u terminu ali u jako lošem stanju, pa je reanimirana i aspirirana. Odmah po rođenju javile su joj se neonatalne konvulzije i perinatalna patnja. Sa šest meseci života dobila je prvi epi napad i već tada je uključuju na Antiepi terapiju. Sa nepune dve godine postavljena joj je dijagnoza Cerebralna paraliza G.80.3

Đurđina je radosno dete i veliki borac. Sa nepunih pet godina i dalje ne sedi samostalno, ne stoji i ne hoda. Najveći problem ima sa rukama. Ne jede samostalno. Zainteresovana je za igru i da se sama hrani, ali motoričke sposobnosti su joj ograničene. Uz intenzivne fizikalne tretmane Đurđina bi mogla da uvežba korake i da ih savlada.

Đurđini su potrebna sredstva za suplemente, ortopedska pomagala, logopedske i defektološke tretmane, banjsko lečenje, intenzivne fizikalne tretmane, matične ćelije, putne troškove i smeštaj. Porodica nije u mogućnost da sama finansira lečenje i ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Đurđini da ozdravi tako što će preko FONDACIJE – humanost bez granica poslati SMS sa brojem 114 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a.

Foto: Fondacija Humanost bez granica

Pomozimo Đurđini

Cena SMS-a iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS-a, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Đurđina je uvek nasmejana i vedrog duha, što porodici daje nadu u izlečenje!

Pomozimo Đurđi!

SMS: 114 na 2407

Dinarski račun: 160-6000001500420-74

Devizni račun: 160-6000001500679-73

IBAN: RS35160600000150067973

SWIFT-BIC/DBDBRSBG

Skeniraj i doniraj: NBS IPS QR kod

Foto: Fondacija Humanost bez granica

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading