MALOJ ĐURĐINI (5) JE POTREBNA NAŠA POMOĆ! Ne stoji, ne sedi i ne jede samostalno, za terapije i suplemente treba mnogo novca!

Autor:

Vesti

02.03.2023

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Đurđini je potrebna naša pomoć da bi mogla bar samostalno da sedi!

MALOJ ĐURĐINI (5) JE POTREBNA NAŠA POMOĆ! Ne stoji, ne sedi i ne jede samostalno, za terapije i suplemente treba mnogo novca!

Foto: Fondacija Humanost bez granica

Đurđina Miljković

Đurđina Miljković (2018.) iz Knjaževca rođena je u terminu ali u jako lošem stanju, pa je reanimirana i aspirirana. Odmah po rođenju javile su joj se neonatalne konvulzije i perinatalna patnja. Sa šest meseci života dobila je prvi epi napad i već tada je uključuju na Antiepi terapiju. Sa nepune dve godine postavljena joj je dijagnoza Cerebralna paraliza G.80.3

Đurđina je radosno dete i veliki borac. Sa nepunih pet godina i dalje ne sedi samostalno, ne stoji i ne hoda. Najveći problem ima sa rukama. Ne jede samostalno. Zainteresovana je za igru i da se sama hrani, ali motoričke sposobnosti su joj ograničene. Uz intenzivne fizikalne tretmane Đurđina bi mogla da uvežba korake i da ih savlada.

Đurđini su potrebna sredstva za suplemente, ortopedska pomagala, logopedske i defektološke tretmane, banjsko lečenje, intenzivne fizikalne tretmane, matične ćelije, putne troškove i smeštaj. Porodica nije u mogućnost da sama finansira lečenje i ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Đurđini da ozdravi tako što će preko FONDACIJE – humanost bez granica poslati SMS sa brojem 114 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a.

Foto: Fondacija Humanost bez granica

Pomozimo Đurđini

Cena SMS-a iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS-a, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Đurđina je uvek nasmejana i vedrog duha, što porodici daje nadu u izlečenje!

Pomozimo Đurđi!

SMS: 114 na 2407

Dinarski račun: 160-6000001500420-74

Devizni račun: 160-6000001500679-73

IBAN: RS35160600000150067973

SWIFT-BIC/DBDBRSBG

Skeniraj i doniraj: NBS IPS QR kod

Foto: Fondacija Humanost bez granica

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading