Fondacija Humana srca otvorila projekat „Porodica želi“ u Alibunaru u vrednosti od 2.500.000 dinara

Autor:

Vesti

27.02.2023

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi ciljevi postavljeni u Statutu Fondacije su usmereni na pomoć stanovništvu u ruralnim i slabije razvijenim mestima u Srbiji.

Fondacija Humana srca otvorila projekat „Porodica želi“ u Alibunaru u vrednosti od 2.500.000 dinara

Foto: Fondacija Humana srca

Danas je Fondacija Humana srca u opštini Alibunar potpisala protokol o saradnji sa predsednicom opštine Zoranom Bratić i otvorila svoj projekat „Porodica želi“ u vrednosti od 2.500.000 dinara.

Svi ciljevi postavljeni u Statutu Fondacije su usmereni na pomoć stanovništvu u ruralnim i slabije razvijenim mestima u Srbiji, a pogotovo deci, te je i ideja projekta „Porodica želi“ usmerena ka poboljšanju kvaliteta života ove grupe stanovništva.

Cilj projekta je da se porodicama na teritoriji opštine Alibunar omogući da apliciranjem za  pomoć, omogući ispunjenje želja, koje oni sami nisu u mogućnosti da finansijski realizuju. 

Predsednica opštine Alibunar, Zorana Bratić je istakla da je ovo veliki dan za jednu malu opštinu, i zadovoljstvo što su stanovnici Alibunara dobili priliku da budu deo ovog projekta, a Danijela Vasilijević, osnivač i upravitelj Fondacije je bliže objasnila propozicije učešća u konkursu:

- U zgradi opštine Alibunar, biće postavljena kućica želja, u koju će sve porodice na teritoriji opštine moći da ubace svoje želje, ispisane na specijalno kreiranim obrascima. Kućica će u opštini biti postavljena 2 nedelje, nakon čega će se, u skladu sa prioritetima i ostvarivošću, i kriterijumima definisanim na samim obrascima, pristupiti izboru želja koje će biti ispunjene. Planirano je da se ispune želje oko 40 porodica koje će se uklopiti u predviđeni budžet u iznosu od 2.500.000,00 dinara. Ispunjavanje želja planirano je do kraja juna 2023. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading