PRIJEPOLJCI, LJUDINE VELIKOG SRCA! Meštani šalju pomoć ugroženima u Turskoj i Siriji, u akciji učestvovali i učenici osnovne i srednje škole

Autor:

Vesti

09.02.2023

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Iz škole u Velikoj Župi pozvali su učenike, da se sa svojim roditeljima, priključe ovoj akciji i da se zajedno sa nastavncima, bar simbolično oduže Turskoj.

PRIJEPOLJCI, LJUDINE VELIKOG SRCA! Meštani šalju pomoć ugroženima u Turskoj i Siriji, u akciji učestvovali i učenici osnovne i srednje škole

Foto: RINA

Na više lokacija u Prijepolju počela akcija prikupljanja pomoći za područja pogođena zemljotresom na jugu Turske.

Akciju su organizovali Osnovna škola “Dušan Tomašević Ćirko” u Velikoj Župi, firma “Emilio Stecher” i humanitarna organizacija “Hasene”, prenosi RINA.

Iz škole u Velikoj Župi pozvali su učenike, da se sa svojim roditeljima, priključe ovoj akciji i da se zajedno sa nastavncima, bar simbolično oduže Turskoj, za sve što je u prethodnom periodu, učinila za ovu školu da bi je učinila boljom.

Takođe, iz firme “Emilio Stecher” uglednog privrednika Meše Podbićanina pozvali su sve građane Prijepolja, koji su u mogućnosti da donesu humanitarne pakete u prostorije preduzeća danas i sutra, koji će potom biti otpremljeni ugroženima u Turskoj.

Podsetimo, najmanje 11.000 osoba je poginulo, a više od 50.000 je povređeno nakon dva snažna zemljotresa koja su u ponedjeljak potresla jug Turske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading