Rajićeva Shopping Center u misiji Humanih srca: LICITACIJA UMETNIČKIH FOTKI SA VAŽNIM CILJEM!

Autor:

Vesti

01.02.2023

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sva prikupljena novčana sredstva donira u humanitarne svrhe kroz Fondaciju Humana srca.

Rajićeva Shopping Center u misiji Humanih srca: LICITACIJA UMETNIČKIH FOTKI SA VAŽNIM CILJEM!

Foto: Fondacija Humana srca

Povodom 5. rođendana Rajićeva Shopping Center je organizovala licitaciju umetničkih modnih fotografija, sa jednim i jasnim ciljem – da sva prikupljena novčana sredstva donira u humanitarne svrhe kroz Fondaciju Humana srca i pomogne onima kojima je pomoć neizmerno potrebna za srećniji život.

Prikupljen novčani iznos od licitacije modnih fotografija i donacije Rajićeva Shopping Center-a, 400.000 RSD je uz veliku ljubav donirano za potrebe kvalitetnijeg i lepšeg funkcionisanja – Domu za decu i omladinu „Vera Blagojević“ iz Banje Koviljače i njenih korisnika, koju čine deca i omladina sa smetnjama u razvoju bez roditeljskog staranja.

Nakon posete ovoj ustanovi, koja postoji od 1983. godine i razgovora sa decom koja svoje dane provode u domu – izrazili su želju da i oni imaju mogućnost za edukacijom preko digitalnih uređaja, a pored toga velika je potreba i za svakodnevnim materijalom za normalan život u vidu sredstava za higijenu, garderobe, posteljine, igračaka, pribora za crtanje i slikanje, ali i opreme za vežbanje, bicikla itd.

Deca su se najviše obradovala igračkama i šarenim lopticama za bazen, u okviru koga vole da provode najveći deo svog vremena. Goste su sve vreme grlili, ali i ispratili uz smeh, kada je došlo vreme ručku koji je za njih još jedna avantura u toku dana, a sa željama da uskoro dođu ponovo za još iskrenih zagrljaja i naravno sa još više poklona.

Direktorka Doma, Mira Lalović se zahvalila Rajićeva Shopping Center-u i Fondaciji Humana srca, koji su prepoznali potrebe Doma za decu i omladinu „Vera Blagojević“ na velikodušnoj donaciji i poručila da je i sama poseta, lepa reč i pažnja koja im je pružena već velika stvar za njih, a dodatno je ta brižnost dobila na značaju uz vredne poklone koji će deci olakšati i ulepšati svakodnevni život.

Ovom odlukom da se prikupljena novčana sredstva doniraju Domu u Banji Koviljači, Rajićeva i Humana srca su pokazali da brinu o našem društvu – kako za njegov kvalitetan razvoj, tako i za potrebnu podršku i pruženu ljubav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading