DOBRE VESTI ZA ALIBUNAR: Fondacija "Humana srca" započinje realizaciju projekta "Porodica želi"

Autor:

Vesti

26.02.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fondacija „Humana srca“ u ponedeljak, 27.02.2023. godine otvara novi veliki projekat pod nazivom „Porodica želi“ u opštini Alibunar.

DOBRE VESTI ZA ALIBUNAR: Fondacija "Humana srca" započinje realizaciju projekta "Porodica želi"

Foto: Humana srca

Fondacija

Cilj projekta „Porodica želi” je da se porodicama koje žive u slabije razvijenim opštinama Republike Srbije omogući da kroz robno-materijalnu donaciju Fondacije ispune želje, odnosno potrebu, koje nisu u mogućnosti sami da finansijski realizuju.

Imajući u vidu ograničene finansijske mogućnosti stanovništva koje živi u ruralnim i slabije razvijenim sredinama, Fondacija je donela odluku da realizuje projekat kojim će ispuniti želje porodicama u slabije razvijenim opštinama i na taj način doprineti unapređenju kvaliteta njihovog života.

Planirano je da se u zgradi opštine, u kojoj se realizuje projekat, postavi kućica želja, u koju će sve porodice na teritoriji opštine moći da ubace svoje želje, na specijalno kreiranim obrascima. Kućica će u opštini biti postavljena 2 nedelje, nakon čega će se, u skladu sa prioritetima i ostvarivošću, pristupiti izboru želja koje će biti ispunjene.

Planirano je da se ispune želje 40 porodica koje će se uklopiti u predviđeni budžet u iznosu od 2.500.000,00 dinara. Ispunjavanje želja planirano je do kraja juna 2023. godine.

Ovaj projekat je  svojevrstan nastavak projekta „Poželi želju“, koji je u 2022. godini bio uspešno realizovan u opštinama: Bela Crkva, Varvarin i Blace kada je 270 dece iz ovih opština dobilo mogućnost da ostvari svoje novogodišnje želje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading