ŠOK! Neočekivan PROBLEM za Zvezdu pred Bajern!

Autor:

Sport

01.03.2023

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će ovo uticati na tim sa Malog Kalemegdana?

ŠOK! Neočekivan PROBLEM za Zvezdu pred Bajern!

Foto: Starsport

Luka Vildoza i Fakundo Kampaco

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 19 časova gostuju minhenskom Bajernu u meču 26. kola Evrolige.

Ovo će biti prilika da za tim sa Malog Kalemegdana debituje Fakundo Kampaco, ali bi crveno-beli mogli da se nađu i u neočekivanom problemu. 

Bajern je neposredno pred duel sa Zvezdom u svoje redove doveo veliko pojačanje. Zajlan Čitam stigao je u minhenskog velikana u smiraj prelaznog roka kada je Evroliga u pitanju i mogao bi da se nađe u sastavu već za meč protiv Zvezde.

 

 

Pitanje da li će, i koliko, Čitam igrati protiv crveno-belih, ali je Bajern u njemu dobio ozbiljnu napadačku opciju. U pitanju je Amerikanac koji igra na poziciji krila, a koji ima i NBA iskustvo jer je nosio dresove Nju Orleansa i Jute.

Ove sezone igrao je u razvojnoj ligi za Birmingem Skvadron, te je prosečno beležio 14,1 poena i 8,3 skokova, a sada će biti konkurencija Vladimiru Lučiću koji se muči sa povredama. 

Minhenski velikan trenutno je na skoru od devet pobeda i 15 poraza u elitnom evropskom košarkaškom takmičenju i jako teško će uspeti da stigne do top osam faze. Ipak, nema sumnje da se Nemci neće tek tako predavati, te da Crvenu zvezdu čeka jako težak posao u Minhenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Bukva

01.03.2023 11:03

CEGA SE BOJE. A ONI ,POJACANI.