KONAČNO! Dan koji su "delije" sa nestrpljenjem čekale!

Autor:

Sport

01.03.2023

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fakundo Kampaco će konačno moći na teren i u Evroligi.

KONAČNO! Dan koji su "delije" sa nestrpljenjem čekale!

Foto: Starsport

Kampaco i Vildoza

Čekali su, čekali i - dočekali!

Navijači Crvene zvezde konačno će videti Fakunda Kampaca na evroligaškim terenima i to već u četvrtak od 19 časova kada tim sa Malog Kalemegdana gostuje Bajernu u Minhenu.

Prvi mart bio je crveno slovo svima kojima je Zvezda u srcu jer od ovog datuma četa Duška Ivanovića konačno kompletna i moći će da igra u punom sastavu pošto je istekla zabrana registrovanja igrača doneta od strane Evrolige.

Republika

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

 

Došao je zvanično Kampaco 19. decembra, ali će priliku za debi u elitnom evropskom košarkaškom takmičenju imati tek 2. marta. Fakundo Kampaco zaigraće u Evroligi posle katastrofe koju je doživeo sa Argentinom sa kojom nije uspeo da se plasira na Svetsko prvenstvo. Da li će sa Zvezdom napraviti pravo malo čudo i u preostalih devet utakmica uspeti da uhvati top osam fazu ostaje da se vidi.

Skor srpskog tima je 11-14 i čeka ih velika borba, ali šanse svakako postoje. Posebno kada u tim stigne argentinski čarobnjak. Zvezdi posle Bajerna slede utakmice protiv Efesa, Panatinaikosa, Barselone, Baskonije, Valensije, Asvela, Olimpijakosa i Fenerbahčea i biće veoma zanimljivo videti kako će se četa Duška Ivanovića snaći.

Za sada, timovi koji se nalaze od šestog do desetog mesta imaju skor 13-12, dok Efes, koji je na 11. poziciji, ima meč manje i 12-12.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading