ARGENTINSKA LEGENDA SVE IZNENADILA: Skola se dotakao Kampaca i Zvezde!

Autor:

Sport

14.02.2023

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljive reči čuvenog košarkaša.

ARGENTINSKA LEGENDA SVE IZNENADILA: Skola se dotakao Kampaca i Zvezde!

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

Bivši igrač Baskonije (Taukeramika), Hjustona, Finiksa, Indijane, Toronta, Armanija i Varezea, a trenutno sportski direktor kluba iz Lombardije, Luis Skola, kaže da ga Kampaco nije iznenadio odlukom da dođe u Beograd, kao i da crveno-beli mogu da postignu ozbiljan rezultat u Evroligi ove sezone.

Iskusni plejmejker će za srpskog šampiona u Evroligi debitovati 2. marta protiv Bajerna u Minhenu i sa ekipom Duška Ivanovića će u poslednjih osam kola pokušati da se domogne plej-ofa elitnog takmičenja.

- Nisam bio iznenađen, izabrao je ono što je mislio da je najbolje za njega. Crvena zvezda je sjajan tim u Evroligi, sa odličnim trenerom i ima velike šanse da uradi važne stvari u ovom takmičenju. Osim toga, Beograd je kultni grad evropske košarke - rekao je Luis Skola.

Republika

Foto: Starsport

Luis Skola

 

Po njegovom mišljenju, Kampaco je bio sasvim dobar i u NBA ligi, gde je nosio dresove Denvera i Dalasa.

- Mislio sam da je njegov put kroz NBA ligu bio dobar. Imao je priliku da bude tamo, da igra dve godine, neko vreme kao starter. Igrao je u plej-ofu. To mi je izgledalo kao dobar korak. Svi bismo voleli da je ostao duže, ali ako bih morao da procenim, mislim da mu je sve dobro prošlo - zaključio je Luis Skola.

Crvena zvezda se nakon 24. odigrana kola u Evroligi nalazi na deobi 11. mesta sa Efesom i Virtusom, a deli je dve pobede od osme pozicije koja garantuje učešće u završnici takmičenja.

Foto: Starsport

 

Fakundo Kampaco je već nedeljama glavna tema u košarkaškim krugovima, kako u Srbiji, tako i u Evropi, a odluka da se sjajnom Argentincu zabrani igranje do početka marta u Evroligi je izazvala gnev navijača, ali i brojnih poznatih košarkaša širom Evrope i sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading