ČOVIĆ OTKLONIO SVE DILEME: Evo da li Zvezda igra Kup Radivoja Koraća

Autor:

Sport

14.02.2023

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik crveno-belih objavio zvaničnu odluku kluba.

ČOVIĆ OTKLONIO SVE DILEME: Evo da li Zvezda igra Kup Radivoja Koraća

Foto: Starsport

KK Crvena zvezda će ipak učestvovati na ovogodišnjem Kupu Radivoja Koraća, potvrdio je na konferenciji za medije prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana Nebojša Čović.

Odluka predsedništva KK crvena zvezda je jednoglasna, Crvena zvezda će učestvovati na finalnom turniru Kupa Koraća u Nišu. Upravni odbor je glasao malo drugačije.... Na Upravnom odboru organizovano je glasanje – 18 je bilo da se igra, dva člana su bila uzdržana, dok je jedan bio protiv. Mi ćemo se sutra pojaviti u Nišu - rekao je Čović novinarima u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Nebojša Čović

Crveno-beli će turnir u Nišu započeti u četvrtak od 18 časova, kada će u četvrtfinalu odmeriti snage sa Borcem iz Čačka, dok ih već u petak očekuje polufinale protiv pobednika meča Partizan - Spartak.

Crvena zvezda će u Čairu pokušati da osvoji treću vezanu Žućkovu levicu, a devetu u istoriji kluba.

Podsetimo, klub sa Malog Kalemegdana je čekao do poslednjeg trenutka da objavi hoće li igrati u Nišu, jer "kako da učestvujete kada KSS nije sankcionisao nekog jer je napustio takmičenje, ponizio celu košarku. Mi sad treba da razgovaramo oko igrača za prozore. S kim da razgovaramo?", kako je govorio Čović nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading