HOĆE LI BITI NEREDA U NIŠU? Legenda Zvezde ZABRINUTA pred Kup Koraća: Bilo je TEŠKO gledati derbi, ali recept POSTOJI!

Autor:

Sport

14.02.2023

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni trener, Vladislav Lučić, sedeo je na klupi oba večita rivala, ali je dublji trag ostavio na Malom Kalemegdanu, a pred nove košarkaške izazove izneo je svoja očekivanja.

HOĆE LI BITI NEREDA U NIŠU? Legenda Zvezde ZABRINUTA pred Kup Koraća: Bilo je TEŠKO gledati derbi, ali recept POSTOJI!

Foto: Starsport

Luka Vildoza i Kevin Panter

"Žućkova levica", iako ne donosi ništa osim prestiža, i dalje je pehar za koji se vodi velika borba!

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana uvek žele da seriju uspeha započnu baš na Kupu Radivoja Koraća, koji se uvek igra sredinom februara.

Ovogodišnje izdanje takmičenja, koje nosi ime po legendarnom košarkašu, počinje sutra i trajaće do 18. februara. Prvog dana Kupa na teren u Niškom Čairu će izaći košarkaši Partizana i Spartaka (18.00), a tri sata kasnije snage će odmeriti Mega i Vojvodina (18.00). Igrači Crvene zvezde, ukoliko uprava kluba odluči da nastupe u Nišu, u četvrtak u prvom meču sastaće se sa Borcem (18.00) i pokušaće da dođu do treće uzastopne "Žućkove levice", dok će drugi četvrtfinalni par činiti FMP i Metalac.

Legenda Crvene zvezde Vladislav Lučić, koji je tokom karijere vodio i Partizan, istakao je u razgovoru za naš portal da posle dužeg vremena nema favorita na Kupu.

- Oba tima su u veoma dobroj formi, stvarno su maksimalno izjednačeni. To su pokazale i utakmice u Evroligi, ali u ABA ligi. Šteta samo što derbi neće biti u finalu, već u polufinalu. Onaj ko se bude plasirao u finale, osvojiće titulu, to je sigurno - poručio je Lučić.

Republika

Foto: Starsport

Legendarni trener - Vladislav Lučić

 

Pored krajnjeg rezultata, bivšeg trenera više brine da li će sve proći bez incidenata.

- Ranijih godina bilo je teško gledati derbi na Kupu zbog neprijateljske atmosfere koja se stvara. Nadam, se da će sad biti drugačije. Videli smo u Evroligi da je moguće da sve prođe u miru, tako da se nadam da će biti i sada. Nek se ponovi atmosfera iz Arene i Pionira - zaključio je Lučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading