CRVENA ZVEZDA OBRADOVALA NAVIJAČE: Fakundo Kampaco u CENTRU PAŽNJE!

Autor:

Sport

24.01.2023

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će sigurno naterati osmeh na lice navijačima crveno-belih.

CRVENA ZVEZDA OBRADOVALA NAVIJAČE: Fakundo Kampaco u CENTRU PAŽNJE!

Foto: Starsport

FAKUNDO KAMPACO

Fakundo Kampaco je već nedeljama glavna tema u košarkaškim krugovima, kako u Srbiji, tako i u Evropi, a odluka da se sjajnom Argentincu zabrani igranje do početka marta u Evroligi je izazvala gnev navijača, ali i brojnih poznatih košarkaša širom Evrope i sveta.

Ipak, i pored inicijative Crvene zvezde, iz Evrolige nisu popustili, pa je direktor ovog takmičenja Maršal Glikman potvrdio da Kampaco neće igrati do 1. marta, kada će mu biti dozvoljena registracija, uprkos tome što Glikman poseduje pravo amnestije.

To je svakako razočaralo "delije", ali je gest ekipe sa Malog Kalemegdana sigurno makar malo obradovao navijače Crvene zvezde. Naime, na sajtu crveno-belih postoji sat koji odbrojava vreme do debija Kampaca u dresu Zvezde u Evroligi.

Republika

Foto: Printscreen/KK Crvena zvezda

Odbrojavanje do debija Kampaca u Evroligi

Ostalo je još 37 dana, uz nekoliko sati preko do prve utakmice Argentinca u elitnom košarkaškom takmičenju u Evropi, a to će biti protiv ekipe Bajerna u Minhenu.

Do tada, Crvena zvezda će igrati i sa Partizanom u Beogradu, zatim će gostovati u Italiji ekipama Virtusa i Armanija, ići će i u Izrael na noge Makabiju, dok će poslednji okršaj bez pomoći Kampaca biti 24. februara, kada u Beograd stiže berlinska Alba.

Crveno-beli su trenutno na deobi 9. pozicije u Evroligi, sa skorom od deset pobeda i isto toliko poraza, a ukoliko prežive preostali deo bez Fakua, njegov debi i prisustvo na terenu će Zvezdi znatno olakšati plasman u Top 8 u Evroligi.

Podsetimo, Crvenu zvezdu sada čeka "večiti derbi", a Partizan će u Pioniru gostovati u petak od 19 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading