SA LICA MESTA! RANJENI SRBIN PREBAČEN NA VMA: Miljan zadobio prostrelnu ranu grudnog koša - BOLI ME, TREBA VREMENA... (FOTO)

Autor:

Hronika

24.01.2023

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za dalje zbrinjavanje Miljana Delevića će biti zaduženi lekari koji rade u beogradskoj zdravstvenoj ustanovi VMA.

SA LICA MESTA! RANJENI SRBIN PREBAČEN NA VMA: Miljan zadobio prostrelnu ranu grudnog koša - BOLI ME, TREBA VREMENA... (FOTO)

Foto: Kosovo Online, ST/N. Pančić

Miljan Delević stigao na VMA

Miljan Delević koji je ranjen juče na Kosovu i Methiji kada su pripadnici ROSU otvorili vatru na njegovo vozilo, prevezen je danas na VMA.

Miljan je sanitetom dovezen iz bolnice u Kraljevu na Vojnomedinicnsku akademiju gde će biti nastavljeno njegovo lečenje.

Miljan je prilikom ranjavanja zadobio prostrelnu ranu grudnog koša, a za njegovo dalje zbrinjavanje će biti zaduženi lekari koji rade u beogradskoj zdravstvenoj ustanovi.

Kako je Delević rekao prilikom dolaska u prestoničku bolnicu za portal Republika.rs trenutno se oseća veoma umorno.

- Boli me rana, treba malo vremena da sve to prođe, a onda ćemo više pričati o tome što se dogodilo - kazao je Miljan Delević za naš portal.

Kako je ranije izjavio za portal Republika.rs, smatra da su snage ROSu pucale na njih ni krive ni dužne.

Hteli su da nas ubiju. To je, nažalost, realnost koju mi, Srbi, trpimo. Za sad je sve ok, stanje mi je stabilno. Šta će dalje biti - to samo Bog zna! - za Republiku je izjavio ranjeni Miljan Delević.

Da poodsetimo, Srbin Miljan Delević je juče oko 11 časova teško ranjen, kada su pripadnici ROSU otvorili vatru na vozilo u kom je bio na Bistričkom mostu, na magistralnom putu Kosovska Mitrovica-Leposavić.

Dušan S, Delevićev suvozač, pukom srećom prošao je bez povreda, dok je čitav automobil izrešetan.

Delević je tom prilikom pogođen u predelu grudnog koša, zadobivši prostrelnu ranu s kojom je transportovan u bolnicu u Kraljevu.

Supruga ranjenog Miljana D. oglasila se na društvenim mrežama nakon što su pripadnici specijalne Kosovske policije ROSU pucali danas oko 11.30 časova kod nelegalnog punkta na Bistričkom mostu u njegov automobil.

 

 

- Moj muž kojeg su ranili zločinci ROSU. Gde mi živimo? Narode, ubijaju nas i pucaju na nas kao da nismo narod - napisala je Ana iznad snimka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading