PLJAČKAJU, NA BOGA NE MISLE! Sudije opet oštetile Zvezdu u Evroligi

Autor:

Sport

25.02.2023

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lo nagazio aut-liniju ispred sudije, pa dao koš, posle kojeg je Alba ubedljivo slavila. Na gotovo istom mestu prestupio i Mirotić, a krađe bilo i u Milanu.

PLJAČKAJU, NA BOGA NE MISLE! Sudije opet oštetile Zvezdu u Evroligi

Foto: Starsport

Luka Vildoza protiv Albe

Crvena zvezda pretrpela je možda i najveći udarac ove sezone porazom na svom terenu od "fenjeraša" Evrolige Albe (72:87). Osim raspada igre u poslednjoj četvrtini, opet su u prvi plan isplivale i kardinalne sudijske greške. Na tri minuta do kraja treće četvrtine Maodo Lo je evidentno nagazio aut-liniju i to ispred litvanskog arbitra Jurgisa Laurinavicijusa, koji je gledao u tom pravcu i ostao je nem, pa su gosti poveli sa 58:57. Posle toga su gosti dobili poslednju deonicu sa 27:11, a, samim tim, i meč.

I sve je to već viđeno u Pioniru kada je Nikola Mirotić gotovo na istom mestu prestupio van terena, pa pogodio trojku za produžetak, u kojem je Barselona slavila. Zvezda je oštećena i u Milanu protiv Armanija kada je Daliboru Iliću poništen koš jer, navodno, nije bila silazna putanja kod faula. Da bi ove greške mogle biti kobne po plasman u plej-of, u razgovoru za Republiku svestan je i bivši košarkaški as Vladimir Kuzmanović.

- Nažalost, navikli smo na sudijske greške u Evroligi, pa i na Zvezdinu štetu. Međutim, mislim da previd sad nije uticao na rezultat. Tim Duška Ivanovića je odigrao ispod nivoa, nestali su energija i dobra odbrana iz prvog poluvremena. Nije bilo ideje, šutiralo se nasumično za tri poena - rekao je Kuzmanović.

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Kuzmanović

On se osvrnuo i na sadašnje šanse za top osam.

- Zvezda i dalje ima šanse za top osam, ali deplasirano je govoriti da se treba pobediti Bajern u Minhenu, što nije nemoguće kad se onako izgubi od Albe kod kuće. Zvezda mora da igra kako smo od nje navikli, debitovaće i Fakundo Kampaco, ali treba biti svestan da on nije svemoguć - dodao je Kuzmanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
SLAVKO KOMAR Legenda

26.02.2023 20:16

SAMO placete JADNICI.