NAJBOGATIJA BOSANKA DOBILA 150 MILIONA DOLARA OD SUPRUGA PA NAŠLA 16 GODINA MLAĐEG: Atraktivna Sanela ostavila Britanca i zaljubila se u njega (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

25.02.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

“Bogate Londonke uvek su me gledale kao neku naručenu mladu iz istočne Evrope.”

NAJBOGATIJA BOSANKA DOBILA 150 MILIONA DOLARA OD SUPRUGA PA NAŠLA 16 GODINA MLAĐEG: Atraktivna Sanela ostavila Britanca i zaljubila se u njega (FOTO)

Foto: Instagram/ sdjneuro

Sanela na jahti

Sanela Dženkins je najbogatija, a mnogi kažu i najlepša žena koja dolazi iz Bosne. Pre tri decenije otišla je u Veliku Britaniju, tamo je studirala, završila je ekonomiju i informatiku. Na faklutetu upoznala je sada već bivšeg supruga, predavača Rodžera Dženkinsa. Oni su se venčali u Londonu 1999. godine i imaju dvoje dece.

Tokom studija Sanela je osnovala kompaniju koja se bavila pravljenjem kupaćih kostima. Vremenom je stvorila niz uspešnih kompanija i tako stečen kapital često koristila u filantropske svrhe. Poznata je i po tome što je objavila knjigu koja sadrži portrete velikih zvezda i to davne 2009. godine.

Foto: Instagram/ sdjneuro

Sanela uživa na jahti

- Možemo se seliti na kraj sveta, kao što sam se i ja odselila, ali ne možemo pobeći od sebe. Kultura i karakteri su duboko usađeni u nama i ne može ih promeniti nova adresa stanovanja. Moja deca su veoma privržena Sarajevu i celoj zemlji, kao da su konstantno rasli u BiH. Govore čisti bosanski jezik, tamo imaju vrlo bliske prijatelje - rekla je Sanela, koja se sa decom posle razvoda preselila u Los Anđeles.

Jednom je pričala kako se snašla u Londonu.

- Bogate Londonke uvek su me gledale kao neku naručenu mladu iz istočne Evrope. Nažalost, shvatila sam, družeći se sa "social girls", ako imaš veliki dijamantski prsten, razgovaraće s tobom, tako da sam nabavila dijamantski prsten. Kupio mi ga je moj dragi suprug kojeg je povredilo to kako su me gledali s visine.

Njen suprug je radio kao bankar, a samo jedne godine zaradio je oko 75 miliona funti, a s obzirom na to da je izvukao banku iz krize bio je nagrađen sa još 30 miliona dolara.

Inače, oni su u braku bili deset godina, a iz istog izašla je bogatija za 150 miliona dolara, a to je polovina njegovog bogatstva. Britanski mediji su njihov razvod nazvali najsrećnijim ikada, jer su se sporazumno dogovorili. Nakon tri godine razdvojenosti Sanela i Rodžer razveli su se mirno i u prijateljskoj atmosferi, piše Tportal.

Ona je potom pronašla sreću u zagrljaju Ašera Monroa. Sa njim je 2020. godine dobila treće dete. Tada je imala 46 godina. On je 16 godina mlađi od nje, a devet godina stariji od njenog sina.

- Za ženu je jako bitno da je s muškarcem koji razume njenu narav. Moj prvi muž bio je Englez, sada sam s Amerikancem zato što se oni ne boje jake žene. Njima to ne smeta, njima je to normalno -  otkrila je Sanela za IN magazin.

Danas se i dalje druži sa uticajnim ženama, a nalazi se na listi 500 najbogatijih ljudi iz Velike Britanije, piše “Zadovoljna”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading