NAŠLA MU ŽENSKU ODEĆU, A ZBOG NJEGOVOG OBJAŠNJENJA SVAKO BI PRE ŽELEO DA IMA AFERU: Odmah pomislila da ima drugu, a on radi nešto još strašnije!

Autor: N.J.

Lifestyle

03.04.2023

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među stvarima našla mu je žensku odeću, a njegovo objašnjenje je zbunjujuće.

NAŠLA MU ŽENSKU ODEĆU, A ZBOG NJEGOVOG OBJAŠNJENJA SVAKO BI PRE ŽELEO DA IMA AFERU: Odmah pomislila da ima drugu, a on radi nešto još strašnije!

Foto: shutterstock

Jedna devojka našla je žensku garderobu među stvarima njenog dečka. I naravno ono što biste pomislili je da ima drugu koja je želela da vi saznate za aferu pa je ostavila neku svoju stvar. Ipak, ovo objašnjenje bilo je sve samo ne ono što je devojka očekivala od dečka. Naime, on je priznao da je ženska garderoba njegova ili je možda slagao da bi se izvukao.

- Mučim se da shvatim zašto se moj dečko oblači kao žena. Ja imam 26, a on 29. Zajedno smo skoro tri godine. Imamo odličan odnos, ali jednog dana sam raspremala i među njegovim stvarima sam našla neku žensku odeću koja nije moja. Čim je došao kući te večeri, ja sam se suočila sa njim. On se zbog toga uznemirio i rekao da je to nešto što tajno radi i da to traje godina - počinje priču žena za "Sun".

Foto: Shutterstock

Žena nervozna nakon svađe sa partnerom

Naime, on joj je objasnio da nije zbunjen zbog svoje seksualnosti, kao i da je heteroseksualac i da je voli, ali ona zbog svega ne zna šta da misli pa je savet potražila od savetnice "Suna".

- Ova vrsta prisile dubok je deo njegove ličnosti. Ne može samo prestati, čak i ako te mnogo voli. "Krosdresing" može biti oslobađanje od stresa, beg od tradicionalnih muških uloga. To je deo njegove prirode koju ne može promeniti ili ignorisati. Moraćete shvatiti koliko mu je to važno ako želite da vaša veza procveta - objasnila joj je.

Šta biste vi uradili da ste na mestu ove devojke?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading