KO NIJE LEP, NE MOŽE U RESTORAN! Konobarica iznela BIZARNO PRAVILO - Ako gazda oceni da ste RUŽNI sedite ovde, a isplivao i RAZLOG ovakvog ponašanja!

Autor: N.J.

Lifestyle

06.05.2023

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konobarice dočekuju goste, primaju narudžbine, dostavljaju hranu i piće, ali obično ne postavljaju goste na mesta u restoranu na osnovu fizičkog izgleda.

KO NIJE LEP, NE MOŽE U RESTORAN! Konobarica iznela BIZARNO PRAVILO - Ako gazda oceni da ste RUŽNI sedite ovde, a isplivao i RAZLOG ovakvog ponašanja!

Foto: Instagram/ brookeschofield

Bivša konobarica Bruk

Zadatak da odredi gde će ko sedeti prema fizičkom izgledu imala je konobarica dok je radila u luksuznom restoranu u Los Anđelesu, a zahtev ju je zatekao nespremnu.

Šef je zamolio konobaricu da “ružne ljude” stavi u zadnji deo restorana kada uđu. Bruk Skofio, koja je pre toga postala viralna na TikTok - u jer je otkrila kakve susrete je imala sa slavnim osobama u otmenom restoranu, šokirala je korisnike ove društvene mreže bizarnim novim pravilom koje se primenjivalo u restoranu gde je radila.

Foto: Instagram/ brookeschofield

Bruk drži psa

Kako kaže, njen šef tražio je da određene ljude smesti u zadnji deo restorana kad uđu, a razlog je neverovatan. Iza premeštanja ljudi je njihov fizički izgled, a konobarica iz restorana bila je zgranuta potezom.

Korisnici na pomenutoj društvenoj mreži takođe bili su zapanjeni, a neki su se našalili i prokomentarisali da sigurno zato uvek sede do toaleta.

Foto: Instagram/ brookeschofield

Bivša konobarica Bruk

Međutim, neki nisu bili toliko iznenađeni i objasnili su kako to često rade vrhunski restorani. Jedan korisnik objasnio je da je razlog tome kako bi restoran bio "na oko prijatniji".

"Kao neko ko živi ovde, svi smo toga već svesni”, "Ovo se takođe događa u Njujorku, a verovatno i u mnogim drugim gradovima", "Atraktivnim ljudima daju dobre stolove i izlažu ih kako bi privukli druge”, "Ovo radi svaki restoran u LA - u pa izgleda estetski prijatnije", komentarisali su.

Neki su tražili ime i lokaciju restorana, ipak ona to nikada nije otkrila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading