NA LJUBAVNOM PLANU SUTRA SLEDI OSTVARENJE SVIH SNOVA: Tri horoskopska znaka dobijaju sve što su ikada želeli, a za njih je KRAJ i to srećan

Autor: N.J.

Lifestyle

20.04.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri horoskopska znaka doživeće velike, ali lepe promene sutra 21. aprila.

NA LJUBAVNOM PLANU SUTRA SLEDI OSTVARENJE SVIH SNOVA: Tri horoskopska znaka dobijaju sve što su ikada želeli, a za njih je KRAJ i to srećan

Foto: Unsplash/ Jeremy Doddridge

Par jede u krevetu

Nije ništa tako loše kao što smo očekivali, to znači da ideja o velikom retrogradnom Merkuru zapravo i nije toliko strašna. Možda ćete konačno biti spremni za vezu na duže staze, tako da postavlja se pitanje: šta natera osoba da poželi da podeli život sa drugom osobom? Tokom retrogardnog Merkura, otkrićemo da su brze odluke ono što je neophodno.

Mnogi od onih koji su u dugim vezama shvataju da ne mogu igrati ovu igru zauvek, skrasiti se i uozbiljiti je ono što kuca na vrata, a sada je prilika da konačno prihvatimo tu misao.

Morate shvatiti da nećete živeti večno. Lepo je biti slobodan poput vetra, ali je takođe lepo znati ako zapečatimo dogovor s nekim koga volimo i učinimo ga trajnim, onda ćemo tu osobu imati uz sebe, u svakoj situaciji. Sutra je dan kada neki horoskopski znaci odlučuju. Pogledajte da li ste među njima:

Foto: Unsplash/ tabitha turner

Par se grli

1. Ovan

Ono što ćete iskusiti ovog prvog dana retrogradnog Merkura 21. aprila 2023. je potreba da napravite spisak onoga što imate. Možda ćete se probuditi i osećati kao da nemate kontrolu ni nad čim. U pokušaju da steknete kontrolu, želite da razmotrite svoj život, da vidite šta je to što možete dovesti u red. Shvatićete da bi vaša romansa mogla biti ozbiljnija, a kad bolje razmislite, čini se da retrogradni Merkur ulazi u to područje u vašem mozgu, gde se stvari poput dugoročnih veza čine kao dobre ideje. 

2. Lav

Ideja o retrogradnom Merkuru za vas je šala; nikad niste verovali u to. Ono što ne shvatate je da ćete sutra pasti pravo u kandže retrogradnog Merkura, a to će se odigrati dok se plašite da niste dovoljni za svog partnera. Jeste malo zamršeno ili tako deluje, ali shvatite da ako želite da budete srećni morate se i vi malo potruditi, a i osloboditi straha.

Foto: shutterstock

Par ima intimni odnos

3. Ribe

Ne mislite automatski o “miru i harmoniji” kada pomislite na retrogradni Merkur, ali vi, Ribe, niste ovde ni zbog čega drugog osim toga. Ipak dobićete ono što želite. Imate partnera punog ljubavi koji vam je dokazao da nije samo ljubazan i odan, već i da je materijal za zauvek, piše "Your Tango".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading