PRED DOLAZAK PARTIZANA! Budućnost se oglasila SAOPŠTENJEM! Iz Podgorice TRAŽE samo jedno!

Autor:

Sport

20.04.2023

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Budućnosti dočekuju Partizan u derbiju odloženog 22. kola AdmiralBet ABA lige.

PRED DOLAZAK PARTIZANA! Budućnost se oglasila SAOPŠTENJEM! Iz Podgorice TRAŽE samo jedno!

Foto: Cedevita Olimpija/Ales Fevzer

Košarkaši klub Budućnost pozvao je navijače da fer i sportski navijaju sutra u Podgorici, na meču AdmiralBet ABA lige sa Partizanom.

- Budućnost poziva sve navijače, koji nas verno bodre, da u meču protiv Partizana ne bude vređanja gostujuće ekipe i njihovih porodica. AdmiralBet ABA liga strogo zabranjuje vređanje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj i polnoj osnovi i zbog kršenja pravila će uslediti pražnjenje dela tribina ili kompletne dvorane - piše u saopštenju Budućnosti.

Foto: Starsport

 

Podgoričani posebno bacaju akcenat na raniji dolazak u "Moraču":

- Molimo vas da navijanje bude fer, sportsko i korektno jer samo takvim navijanjem dajete vetar u leđa našim igračima i ekipi. Klub moli sve navijače da dođu što ranije na utakmicu kako bi se izbegle gužve na ulazima zbog detaljnih provera prilikom ulaska. U dvoranu je strogo zabranjeno unošenje sitnih predmeta, upaljača, ambalaže, pića i pirotehnike. Takođe, molimo vas da poštujete numeraciju sedišta zbog izbegavanja gužvi na sektorima - stoji u saopštenju crnogorskog šampiona.

Utakmica Budućnost - Partizan igra se u petak od 19 časova.

Crno-beli su na liderskoj poziciji sa 23 pobede i dva poraza, dok Podgoričani zauzimaju treće mesto sa 18 trijumfa i 7 neuspeha.

Izabranike Željka Obradovića posle ovog meča čeka gostovanje madridskom Realu u prvom susretu Top 8 faze Evrolige. Prvi duel je na programu 25. aprila (20.45), plasman na fajnal-for izboriće ekipa koja stigne do tri pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading