POSLANIK ZAVETNIKA SIMULIRAO FELACIO I PALACAO JEZIKOM: Zečević napravio skandal u Skupštini! (VIDEO)

Autor:

Vesti

20.04.2023

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Zečević, poslanik Zavetnika poznat po držanju ilegalnog doma za stare i pljački penzionera, simulirao je felacio na zasedanju Skupštine Srbije.

POSLANIK ZAVETNIKA SIMULIRAO FELACIO I PALACAO JEZIKOM: Zečević napravio skandal u Skupštini! (VIDEO)

Foto: republika

 

Zoran Zečević je u skupštinskoj sali, tokom rasprave, a gledajući u pravcu poslanika vladajuće koalicije, palacao jezikom i oblizivao usne, simulirajući tako felacio.

Iako mu je u jednom momentu bilo jasno da ga snimaju, Zečević je nastavio sa sramotnim ponašanjem tokom sednice. 

Inače, Zečević je široj javnosti poznat ne po svom političkom radu već upravo po skandalima i grubom kršenju zakona.

Otkriveno je da godinama unazad drži ilegalni dom za stare u Aranđelovcu, ali i da reketira porodice korisnika, odnosno da im traži da sponzorišu njegovu stranku Zavetnike. 

Kako je za naš portal ispričao ranije čovek, čija majka je bila korisnica pomenutog doma, u početku je sve bilo dobro, obećan im je vrhunski tretman i nega, što su oni, dodaje, i očekivali za cenu od čak 500 evra mesečno.

Međutim, ne samo da usluga u ovom ilegalnom domu nije bila adekvatna, korisnici se stanje pogoršalo, već ih je i Zečević reketirao, jer zna da su imućni. 

- Usred razgovora, gde se pravdao manjkom osoblja i slično, s neba, pa u rebra mi je rekao: "Vi ste dobrostojeći, mogli biste da uplatite nešto mojoj stranci." Malo je reći da sam bio šokiran. Rekao sam mu da su moje pare moja stvar, da me politika ne zanima... - ispričao je ovaj čovek, koji je iz razumljivih razloga insistirao na anonimnosti. 

Republika

Foto: Republika

 

 

Pored toga, porodica Zečević se nedavno ponovo našla u centru skandala, a glavni akteri su bili sinovi poslanika Zavetnika Nemanja i Ognjen Zečević, inače odbornici ove stranke u Skupštini opštine Aranđelovac.

Oni su, naime, šutirali I udarali odbornika SNS Mikicu Vasića tokom zasedanja sednice opštine.

Na snimku koji se pojavio u javnosti vidi se kako Nemanja Zečević pritrčava Vasiću i šutira ga s leđa, da bi ga potom udario pesnicom u glavu.

Vasić, koji po godinama može otac da im bude, od siline udarca je pao kao pokošen.

Vasić je u razgovoru za naš portal rekao da su ga Zečevići napali iz čista mira, te da ima brojne povrede - kontuzije i masnice, srećom lakše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading