TATA ZEČEVIĆ PLJAČKA PENZIONERE, A SINOVI TUKU! Saborci Mice batinice u centru skandala: ŠUTIRALI ODBORNIKA U ARANĐELOVCU! (FOTO)

Autor:

Vesti

10.04.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja i Ognjen Zečević, sinovi poslanika Zavetnika Zorana Zečevića, poznatog po držanju ilegalnog doma za stare i pljački penzionera, šutirali su i udarali odobrnika SNS Mikicu Vasića danas tokom sednice Skupštine opštine Aranđelovac.

TATA ZEČEVIĆ PLJAČKA PENZIONERE, A SINOVI TUKU! Saborci Mice batinice u centru skandala: ŠUTIRALI ODBORNIKA U ARANĐELOVCU! (FOTO)

Foto: Republika

Nemanja Zečević je pritrčao Vasiću i šutno ga u leđa, a potom ga je udario pesnicom u glavu, što se i vidi na snimku. Vasić je od siline udarca pao. 

Foto: Republika

Sinovi poslanika Zečevića tuku odbornika SNS

Sve se dogodilo tokom rasprave po drugoj tački dnevnog reda - Izrada izmene i dopune prostornog plana Opštine Arandelovac.

Foto: Republika

Sinovi poslanika Zečevića tuku odbornika SNS

Zoran Zečević je široj javnosti postao poznat kada je otkriveno da godinama unazad drži ilegalni dom za stare u Aranđelovcu. Ne samo da mimo zakona zarađuje, Zečević, kako je sin jedne od korisnica doma ispričao ranije za naš portal, reketira korisnike. 

Foto: Youtube/СРПСКА СТРАНКА ЗАВЕТНИЦИ АРАНЂЕЛОВАЦ

Poslanik Zavetnika Zoran Zečević

- Kada smo se dogovarali da je smestim, sve je bilo med i mleko. Obećavali su najbolji mogući tretman i vrhunsku negu, što je i očekivano za cenu od 500 evra mesečno, u koju ne ulaze lekovi, pelene i ostalo. Ispostavilo se da sam se grdno prevario jer sam se suočio sa čovekom bez ikakvih moralnih obzira i ljudskosti - pri;a naš sagovornik, koji je iz razumljivih razloga želeo da ostane anoniman i dodaje da su nevolje ubrzo počele.

Prilikom jedne od poseta majka se požalila da joj se stanje pogoršalo, pa se sin obratio direktno vlasniku.

- Usred razgovora, gde se pravdao manjkom osoblja i slično, s neba, pa u rebra mi je rekao: "Vi ste dobrostojeći, mogli biste da uplatite nešto mojoj stranci." Malo je reći da sam bio šokiran. Rekao sam mu da su moje pare moja stvar, da me politika ne zanima... - ispričao je ovaj čovek. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (187)

Loading
Danilo

10.04.2023 14:24

Zavetnici su poznati vandali.

Sanja

10.04.2023 14:25

Bruka i sramota za opoziciju

Ana

10.04.2023 14:25

Uzas, Zavetnicu su bagra kao i ostatak opozicije!

Maja

10.04.2023 14:25

Ocigledno je kakva je politika Milice Zavetnice i njene stranke. Nasilje i divljastvo.