SVI SU PRE OČEKIVALI OTMICU NEGO OVO: Udala se za potpunog stranca iz zabave posle nedelju dana poznanstva, htela RAZVOD, a onda OBRT!

Autor: N.J.

Lifestyle

18.04.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našli su se putem društvenih mreža, a ovakav rasplet niko nije očekivao.

SVI SU PRE OČEKIVALI OTMICU NEGO OVO: Udala se za potpunog stranca iz zabave posle nedelju dana poznanstva, htela RAZVOD, a onda OBRT!

Foto: Printscreen/ TikTok/ danielleandgunnar

Danijel Gros (26) oduvek je znala da želi da se uda na malo drugačiji način, te kada je videla da muškarac traži ženu preko TikTok - a, odmah je pristala! Prvo su se malo dopisivali putem društvenih mreža, a onda je on odlučio da dođe u njen rodni grad, a zaprosio je za manje od nedelju dana. Ona je pogledala video i odlučila da pokuša:

- Uvek sam imala ideju u glavi da kada bih se udavala, hoću nešto glupo. Kada sam videla njegov video pomislila sam kako je ovo blesav način. Morala sam da iskoristim priliku - prisetila se ona.

Dve nedelje kasnije otputovali su u Las Vegas kako bi se venčali za Dan zaljubljenih. Uprkos činjenici da su planirali da se razvedu nedelju dana nakon venčanja - misleći da će postati samo prijatelji - kako je njihovo zajedničko vreme prolazilo, očigledno je rasla i njihova ljubav jedno prema drugom.

Foto: Printscreen/ TikTok/ danielleandgunnar

Par se snima u prirodi

- Mislili smo da nastavimo kao prijatelji, a onda je to postalo nešto više - rekla je, dodajući da ih je njihovo brzo venčanje nateralo da shvate da ponekad ljubav nije onakva kako očekujete da izgleda.

Mičels je bio jednako iznenađen što se njegova ideja o venčanju pretvorila u "doživotnu vezu", priznajući da mu je ideja o svadbi sa strancem pala na pamet tokom pandemije.

- Tražio sam način da stvorim sadržaj i upoznam ljude. Došao sam na ideju da venčam stranca. Bilo je prilično zabavno.

Iako u to vreme nije ozbiljno tražio partnerku - dodajući da je to "više bilo životno iskustvo" - šokirao se brojem obožavateljki koje su mu odgovorile.

@danielleandgunnar Let us know if you have any other questions about our relationship 🫶🏻✨ #marriedastranger #relationshipgoals #couplegoals ♬ ceilings - Sped Up Version - Lizzy McAlpine

- Toliko ljudi je to želelo - objašnjava.

On je zamolio sve buduće mlade da naprave video za njega o tome zašto baš one, ipak izabrao je nju jer ga je bilo teško propustiti, kako je objasnio. Dva puta su razgovarali putem društvenih mreža i on je zaprosio. Ona je bila u kupovini sa prijateljicama, a tada je i zaprošena.

Njihovi prijatelji i porodica bili u šoku zbog odluke koju su doneli, pogotovo jer se ne poznaju, dok je majka pitala "Šta ako te otme?".

Poslednje dve godine oni putuju po SAD - u i zaljubljeni su, prenosi "Njujork post".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading