LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ 2023. GODINE: Ovaj mesec obećava čuda RIBAMA, a jedni nikako ne treba da potežu pitanje VENČANJA

Autor: N.J.

Lifestyle

29.04.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte ljubavni horoskop za maj 2023. godine.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ 2023. GODINE: Ovaj mesec obećava čuda RIBAMA, a jedni nikako ne treba da potežu pitanje VENČANJA

Foto: Unsplash/ Jeremy Doddridge

Par jede u krevetu

Najvažnija planeta za ljubav, romantiku i veze je Venera. Venera označava ljubav i brak, a vlada lepotom, željom, intimnim odnosima, plodnošću i prosperitetom.

1. Ovan

Osobe u braku će ponovno zapaliti iskru i ojačati ljubavne veze, posebno nakon 15. maja. Ljubav će procvetati i brak je na vidiku za samce. Pronaćićete svoje srodne duše. Dogovoreni brak je velika mogućnost. Negujte svoje odnose, obuzdajte ego i budite oprezni do sredine ovog meseca. Parovi koji žele da imaju decu biće blagosloveni.

2. Bik

Bikovi će uživati u bračnoj sreći. Ljubav i romantika će cvetati, a među partnerima vladaće sklad. Moraju pronaći ravnotežu između posla i ljubavnog života. Provedite više vremena sa svojim partnerima i razmazite ih. Za ljude željne ljubavi, početak meseca je povoljan; ali nemojte žuriti. Zvezde vam predviđaju ugodan romantični odmor.

Foto: shutterstock

Nasmejani par

3. Blizanci

Morate biti odani svom partneru i zajedno raditi na izgradnji snažne veze. Oni koji su sami trebalo bi da uživaju bez obaveza. Blizanci imaju inherentnu dvojaku prirodu i neodlučni su stoga ovo nije baš dobar tranzit za odabir partnera. Pomerite bračne planove dok ne budete sigurni.

4. Rak

Rakovi su emotivne osobe i ovaj mesec osećaju se nesigurno i zavisno od svojih partnera. Samci će se razočarati i osećati emocionalno iscrpljeno i slomljenog srca. Pomerite sve planove za brak. Pokušajte kvalitetno da provodite vreme sa svojim partnerima i održavajte ravnotežu u odnosima. Budite smireni i pozitivno okupirani i izbegavajte emocionalne ispade.

5. Lav

Za rođene Lavove, maj će doneti različite rezultate. Početak meseca  biće težak. Morate obratiti pažnju na partnerove potrebe. Imajte razumevanja i sarađujte sa svojim partnerom. Pokušajte da se ne zamarate sitnicama. Samci će imati prepreke.

Foto: Izvor: Unsplash/ We-Vibe Toys

Muškarac i žena se ljube

6. Devica

One su uravnotežene i sklone na stranu prednosti i nedostatke pre donošenja bilo kakvih odluka u životu. Ojačaćete ljubavne i bračne veze u ovom tranzitu. Uživaćete i slaviti sa partnerom u drugoj polovini meseca. Oni koji žele da se venčaju neka sačekaju neko vreme. Pokušajte bolje da upoznate svog partnera i razvijte dobru komunikaciju. 

7. Vage

Njima vlada planeta ljubavi i romantike, Venera. Ovaj tranzit biće povoljan. Među partnerima razviće se dobri odnosi i uživaće u bračnoj sreći. Dobićete sklad i razumevanje u vezi. Morate biti iskreni i otvoreni u komunikaciji s partnerom. Slobodne Vage mogle bi ući u ozbiljnu ljubavnu vezu, a čini se da je ovo izvrsna godina za one koji čekaju brak. 

8. Škorpija

Ovi znaci su tajnoviti, suzdržani i nekomunikativni. Morate postati komunikativni ako želite da vaše ljubavne veze rastu i ojačaju. Komunikacija je temelj svih odnosa. Ovaj tranzit će imati uspone i padove i jedino rešenje je komunikacija. Vaše seksualno zadovoljstvo moglo bi biti ugroženo u prvoj polovini ovog meseca. Morate biti otvoreni i rešiti svoje probleme sa partnerima. 

Foto: pixabay.com

Burme za svadbu

9. Strelac

Ovo će biti dobar mesec za ljubav i romantiku. Parovi će uživati ​​u međusobnom društvu i ojačati svoje veze ljubavi i razumevanja. Dobro je vreme za brak i obavezu za one koji su željni istog. Snovi o ljubavi uskoro će se ostvariti. Dobar provod uz zabavu i veselje je na vidiku.

10. Jarac

Ovaj mesec je mešovit u pogledu ljubavi i romantike. Morate biti zreli i puni razumevanja. Slušajte svog partnera kako biste razumeli, a ne samo odgovorili. Kako mesec bude odmicao, stvari će se popravljati. Praktikujte "kvalitet ispred kvantiteta", ako vam raspored ne daje dovoljno vremena, nadoknadite to kvalitetnim zajedničkim vremenom. Neka se vaš partner oseća posebnim, a planove za brak treba pomeriti.

11. Vodolije

Ovaj mesec biće romantičan posebno prve dve nedelje. Parovi će ponovno zapaliti iskru i uživati ​​u međusobnom društvu. Samci bi se mogli suočiti sa preprekama ako žele brak. Neki nesporazumi rezultiraće stresom i naporom, pogotovo u poslednjoj nedelji. Morate biti oprezni i poštovati ​​međusobne želje.

Foto: pixabay.com

Novopečeni bračni par

12. Riba

Maj obećava! Razvićete razumevanje. Zbližićete se i uživati ​​u zajedničkom vremenu. Uživaćete u harmoničnoj atmosferi kod kuće. Budite srdačni prema članovima porodice. Samci će pronaći svoje partnere i šanse za brak su dobre. Držite svoj ego pod kontrolom i pokušajte jedno prema drugome biti puni ljubavi i brige, piše "Lifestyle Asia".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading