KOJI STE CVET PREMA JAPANSKOM HOROSKOPU? Ova biljka vam donosi sreću i otkriva tajnu duše

Autor: N.J.

Lifestyle

28.04.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Japanu svaki horoskopski znak ima veze sa cvetom.

KOJI STE CVET PREMA JAPANSKOM HOROSKOPU? Ova biljka vam donosi sreću i otkriva tajnu duše

Foto: shutterstock

Horoskop za maj će mnogima doneti promene

Saznajte koji cvet je povezan sa vašim horoskopskim znakom. Svaki ima svoje značenje, a sigurno i vi imate neki koji vam je omiljeni i budi nešto posebno i lepo u vama.

Ovo je vaš cvet sreće na osnovu japanske astrologije:

Ovan - Suncokret

Oni su kreativni i energični i njima odgovara suncokret. Na cvetnom jeziku Japana, simbolizuje snagu karaktera i moć da se uvek pronađe put do svetlosti, bez obzira na tamu i oluju.

Foto: shutterstock

Cveće

Bik - Kamelija

Oni znaju da povežu logiku i srce, razum i osećanja, ljubav i um, kako niko ne bi ispaštao. Zato im odgovara kamelija.  U japanskoj kulturi, to je simbol elegancije i savršene ljubavi.

Blizanci - Cvet breskve

Na prvi pogled, cvet breskve je delikatan ukras, ali zapravo je on važan korak koji vodi do ukusnog i sočnog ploda. Ova metafora pristaje Blizancima koji, kada ih ne poznajete dobro, deluju plitko i bezbrižno. 

Rak - Karanfil

Njima je potrebna ljubav kao cveću voda. Ceo život tragaju za ljubavlju i njima to nije problem.

Foto: Unplash/ Travel-Cents

Biljke na terasi kuće

Lav - Osmantus (narandžasti cvet "slatke masline")

Lavovi imaju jaku ličnosti i dominantni su. Smatraju ih tvrdoglavim i neodgovornim, ali kada ih upoznate shvatite da imaju sjajno srce. Štite slabije zato cvet koji im odgovara je mirisni osmantus, simbol plemenitog karaktera.

Devica - Hortenzija

Nekada nisu sigurne u sebe, ali uvek opravdavaju tuđa očekivanja. Retko traže pomoć, ali kada je dobiju uvek su zahvalne. Zato ih simbolizuje hortenzija, cvet zahvalnosti u japanskoj kulturi.

Vaga - Crvena ruža

Vage donose odluke dušom. Imaju intuiciju koja odlično funkcioniše. Vodi ih srce zbog čega je ovo njihov simbol.

Foto: pixabay.com

Ruža

Škorpija - Crvena lala

Škorpije mogu biti zavodnici zbog čega su najmisteriozniji znak u horoskopu. Veze su im prolazne, ali intenzivne. Odane su partnerima.

Strelac - Ljubičica

Oni su željni znanja, avanture i istraživanja zbog čega su srećni ako imaju to sve. Ipak, uživaju u malim stvarima i znaju kako da budu zahvalni. Odane su partnerima, zato je cvetni pandan Škorpiji crvena lala, još jedan simbol ljubavi.

Jarac - Iris

Oni su tvrdoglavi i ponosni, ali i najuravnoteženiji znak zodijaka. Većinu vremena kontrolišu svoje emocije, posvećeni su i odani. Japanski cvetni simbol Jarca je iris, cvet lojalnosti i dobrih vesti.

Foto: pexels.com

Muškatle na terasi

Vodolija - Sakura - Trešnjin cvet

Žive ispred svog vremena. Glava im je u oblacima, ali imaju jasne planove. Retko razmišljaju o prošlosti i spremni su na sve prepreke. Cvet Vodolije je sakura, simbol fascinantne ličnosti.

Ribe - Lavanda

Oni su najosetljiviji znak, vole slepo i ne razmišljaju o posledicama. U sebi nalaze sve što im je potrebno da bi se izborili sa patnjom. Najviše im odgovora lavanda, cvet vernosti, piše "Sensa".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading