GROM IZ VEDRA NEBA U PARIZU: Prvi reket sveta zbog povrede PROPUŠTA Rolan Garos?! (FOTO)

Autor:

Sport

18.05.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama pred Otvoreno prvenstvo Francuske, otpada prvi nosilac?

GROM IZ VEDRA NEBA U PARIZU: Prvi reket sveta zbog povrede PROPUŠTA Rolan Garos?! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Rolan Garos

Najbolja teniserka planete Iga Švjontek razočarala je svoje navijače najavom da bi zbog povrede butine mogla da propusti predstojeći Rolan Garos.

BESTIDNE OPTUŽBE - NOVAK JE PROVOKATOR? Đoković želi da krsti decu na Kosovu, oglasio se lažni ministar i najavio ŠOKANTNU ZABRANU!

Poljakinja je osetila problem tokom polufinala Mastersa u Rimu, zbog kojeg je bilaprinuđena da preda meč Eleni Ribakinoj u trećem setu.

Zdravo svima. Sigurna sam da razmišljate o tome šta se desilo prošle večeri. Proveravamo i dalje. U drugom setu sam povredila butinu. Dijagnostika ue u toku. Više informacija narednih dana. Obaveštavaću vas - poručila je poljska igračica putem Tvitera.

 

<

 

Ukoliko se crne slutnje obistine, Pariz će dobiti novog šampiona u ženskoj konkurenciji, pošto je Švjontekova trebala da brani titulu osvojenu prošle godine.

Podsetimo da je u sredu, pored Novakove eliminacije u "večnom gradu", teniska vest dana glasila da će Rafael Nadal propustiti svoj omiljeni grend slem, a organizatori bi mogli da se suoče sa novim "krupnim" otkazom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading