6 PRAVILA VASPITANJA KRISTIJANA RONALDA: Kao da nisu samo deca, a Georgina mora da sluša sve što kaže - nema kompromisa!

Autor: N.J.

Lifestyle

29.06.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo ne odstupa od svojih strogih pravila!

6 PRAVILA VASPITANJA KRISTIJANA RONALDA: Kao da nisu samo deca, a Georgina mora da sluša sve što kaže - nema kompromisa!

Foto: shutterstock

Svaki roditelj želi najbolje svom detetu, te ni Kristijano Ronaldo nije izuzetak! Proslavljeni fudbaler ima tačno određena pravila koja se moraju poštovati, a akcenat je pre svega na fizičkoj aktivnosti i zdravoj ishrani.

Da podsetimo, 2010. godine fudbaler je dobio svoje prvo dete Kristijana Juniora preko surogat majke. Takođe, na isti način dobio je blizance 2017. godine Evu i Matea, a u novembru iste godine dobio je Alanu sa verenicom Georginom Rodrigez. Prošle godine, Georgina je ponovo ostala u drugom stanju, nosila je blizance, ali dečak nije preživeo. Devojčica Bela jeste. U dokumentarcu na Netfliksu "Ja sam Georgina" saznali smo mnogo toga o njihovom životu.

Evo kako poznati par odgaja petoro dece

1. Kristijano Junior fudbal trenira nekoliko sati dnevno

Poznati fudbaler tvrdi da bi njegov sin mogao da postane izuzetno dobar u ovom poslu, ako ostane posvećen sportu, a ono što je preneo na njega je i da se tušira hladnom vodom, kao i da ne jede brzu hranu.

2. Zdrav, ali rigorozan način života

- Pratim ishranu sa visokim sadržajem proteina, s puno zdravih ugljenih hidrata, celovitih žitarica, voća i povrća i izbegavam slatkiše - opisao je jednom svoju ishranu fudbaler. Također, Ronaldo nikada ne konzumira gazirana pića te pije puno vode dnevno, a takav način ishrane važi i za druge članove porodice. 

3. Deca vežbaju kada pojedu slatko

Uprkos isplaniranoj ishrani, njihova deca povremeno uzmu neku poslasticu. Inače, on je 2016. godine objavio snimak šestogodišnjeg sina kako trči na traci i napisao:

- Jeli smo sladoled, sada je vreme za vežbanje.

4. Ulažu u obrazovanje

Njihova deca upisana su u prestižnu školu za milionere koja važi za jednu od najboljih u Portugalu.

Foto: printscreen/instagram.com/georginagio

Georgina i Ronaldo zagrljeni se sunčaju

5. Deci je potrebno prostora i privatnosti

Ronaldova verenica Georgina u dokumentarcu je spomenula kako njihovoj porodici treba luksuz ne samo kod kuće, već i na putovanju.

- Treba nam mnogo soba, privatni bazen, jednostavan pristup marini koja može primiti mali čamac i veliku površinu kako ne bismo morali napuštati vilu ako želimo decu izvesti u šetnju - rekla je Georgina.

6. Higijena je takođe važna

Ronaldova fizička aktivnost i ishrana nisu jedino čega se njegova deca moraju pridržavati, to se odnosi i na ličnu higijenu. Tako je jednom fudbaler na Instagramu podelio video na kom proverava jesu li svi njegovi mališani oprali ruke pre jela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading