Jasmina Filipović dečku pomagala da krije prljavo zarađen novac: Darkova bivša žena umešana u krimi-radnje!

Autor:

Zabava

29.06.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerova supruga pomagala je mesecima momku Robertu S. da po Beogradu krije novac zarađen nezakonitim poslovima.

Jasmina Filipović dečku pomagala da krije prljavo zarađen novac: Darkova bivša žena umešana u krimi-radnje!

Foto: Instagram.com

Darko i Jasmina

Pevač Darko Filipović rastao se od supruge Jasmine Filipović nakon što je saznao da ga je varala s izvesnim Robertom S, s kojim se i on družio, a kako smo saznali, ona mu je pomagala u prljavim poslovima! Naime, iako je Jasmina doskoro bila samo posrednik u kriminalnim radnjama kojima se Robert bavi, opet je usko povezana s mutnim poslovima, što je krila i od porodice, kao i bliskih prijatelja, pa je Filipović po Beogradu trošio novac za koji ni znao odakle potiče. 

Foto: Instagram.com

Darko Filipović

- Otkako su Jasmina i Robert ušli u vezu ona je znala čime se on bavi, ali joj to očigledno nije smetalo. Kako je Robert umešan u razne vrste pranja novca, ona mu je pomagala da ga krije po Beogradu dok se malo nije slegla situacija. Darko nije imao pojma da Jasmina Robertu pomaže u krimi-radnjama, za sve je saznao tek kasnije, kad su se rastali, ali je sebi obećao da nikad neće bivšu ženu javno da opanjkava. Sigurno mu nije bilo do priče kad je saznao da ga žena vara s dečkom s kojim ju je baš on upoznao - priča nam izvor blizak pevaču i dodaje da se pevač dobro drži, najviše zbog ćerkice, koju voli najviše na svetu:

Foto: Instagram.com

Jasmina Filipović

- Darko ne zna šta ga je snašlo, ali neće da pravi probleme niti da se prepucava s bivšom ni s ovim pošto želi mir zbog ćerke, koju mnogo voli. On sve radi da bi nju zaštitio i sklonio od problema koji su zaista ogromni budući da je ovaj krimos stalno s Jasminom, a Darko se plaši da dete bude s njima.

Kako mediji prenose, Robert S. takođe je po Beogradu troškario novac koji je zaradio baveći se nezakonitim poslovima.

- Robert i Jasmina su zajedno trošili novac zarađen tokom raznih krađa. Kad su s Darkom bili zajedno na letovanju u Tajlandu, on tad nije imao pojma odakle mu tolike pare. Jasmina i Robert su u dilu s ljudima koji imaju jake kontakte i veze, pa spolja izgleda kao da nemaju veze ni sa kakvim prekršajima. U celoj priči je najgore Darku, koji sad samo brine o njihovoj ćerkici. Krivo mu je zbog svega što mu je Jasmina uradila, ali sad nema nazad - priča izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s pevačem da bismo proverili saznanja, ali je on ostao nedostupan za komentar sve do zaključenja broja.

Republika

Foto: Instagram.com, Printscreen

 

Roberta već jure zbog pljačke

Za Robertom S. traga i nemačka policija zbog navodne pronevere 1,25 miliona evra. Naime, prošle godine svi svetski i domaći mediji pisali su o pljački u transportnoj kompaniji "Prosegur" u Štutgartu, kada je Bosanka Mirnesa S., koja je tamo radila, u kutiji iznela novac i pobegla. Kako je nemački Bild pisao, u tome joj je pomogao upravo Robert S., njen tadašnji dečko, za koga se sad piše da je u vezi s Darkovom bivšom ženom. Robert je navodno Mirnesu i nagovorio na ovo krivično delo, zbog kog se ona sada nalazi u zatvoru u Štutgartu. Prema daljim navodima, sumnja se da je sav ukradeni novac ostao kod Roberta, koji se trenutno nalazi u Beogradu i navodno sve troši na Jasminu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading