PEVAČICI NA VRATA DOŠLA POLICIJA ZBOG KRŠENJA JAVNOG REDA I MIRA: Komšije će poludeti od nje, meštani ulice Vojvode Vlahović muče muku sa NJOM!

Autor:

Zabava

29.06.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Susedi lumpovanje tolerisali nedelju dana, a kad su videli da se folkerka ne smiruje, pomoć su potražili sa strane.

PEVAČICI NA VRATA DOŠLA POLICIJA ZBOG KRŠENJA JAVNOG REDA I MIRA: Komšije će poludeti od nje, meštani ulice Vojvode Vlahović muče muku sa NJOM!

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Pevačica Romana Panić neprestano pravi žurke u stanu u beogradskom naselju Voždovac i uznemirava komšiluk, a kako smo saznali, policija joj nekoliko puta nedeljno dolazi na vrata. Pevačica trenutno živi u Ulici Vojvode Vlahovića, a kako su susedi prvo mirnim putem probali da reše problem i to nije urodilo plodom, bili su primorani da zovu nadležne organe.


- Romana je inače fina i uvek se javi kad prođe, komšije su doskoro pričale sve najbolje o njoj, ali se to promenio u poslednjih šest meseci. Počela je da pravi žurke non-stop, u početku smo mislili da nešto veliko slavi, pa ajde, istolerisaće se noć, dve. Međutim, haos je posle počeo bar dva-tri puta nedeljno! Romana zove mnogo ljudi, dođe preko 20 njih, zauzmu sve parkinge i sede do kasno u noć. Stanari se žale, prvo smo zvonili na vrata i uvek nam kaže da će da se stišaju, ali ništa od toga - priča nam pevačicin komšija, koji je zamolio da mu ne objavljujemo ime.

Foto: Instagram.com

Romana Panić

 


Kako nam je dalje otkrio, komšiluk je trpeo takvo pevačicino ponašanje nedelju dana, a kad su videli kakvo bahaćenje je u pitanju, shvatili su da imaju ozbiljan problem.


- Nismo neke komšije koje se žale na svaku sitnicu, nisu problem slavlja kad se najave ranije, ali ovo je bezobrazluk. Okupe se i piju, pojačavaju muziku do daske i s terase ispred zgrade bacaju svašta! Da ne govorimo o psovkama! Mi pozovemo policiju, oni dođu, ali je problem u tome što vide patrolu s prozora, pa se primire i onda kad policija dođe, samo kažu da će da smanje muziku. Nema dokaza da prave haos iako stanari non-stop zovu policiju - kaže sagovornik i dodaje:


- Ne znam šta je rešenje! Policiju zove nekolicina nas koji smo najbliže stanu, a u drugim delovima zgrade žive mlađi. Njima ne smeta buka, ali nama starijima, kojima je potreban odmor, narušen je mir. Apelujemo, evo, i preko novina da se Romana malo skrasi! Svakako ćemo da nastavimo da zovemo policiju jer je ovo velika bahatost.

Foto: Instagram.com

Romana Panić

 


Pokušali smo da stupimo u kontakt s Romanom da bismo proverili komšijinu priču, a ona nam je rekla da komšije izmišljaju.

- Ne znam kome je smešno da se na takav način šali. Nemojte me zvati za takve stvari u buduće - kratko je poručila pevačica. 


Bila u jeku skandala
zbog pljačke bankomata


Romana je bila u jeku skandala i pre nekoliko godina, kada je s tadašnjim partnerom obijala bankomate u Australiji. Po dolasku u Srbiju pevačica se prvo krila i izbegavala da daje bilo kakve izjave za medije, da bi potom objasnila da niko ne treba da je teroriše jer je kaznu po zakonu odslužila.


- Kazna za ono što sam uradila je odslužena i s tim je ta stvar završena. Niko nema pravo da me i dalje tretira kroz to i naziva me pljačkašem i kriminalcem. Pre svega, zbog ljudi koje volim, zbog moje porodice. Sve je to sada iza mene i trudim se da nastavim dalje, da radim posao koji volim, sklonim se i posvetim privatnom životu - rekla je jednom Panićka.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading