VOZI 250 KM/H PO MAGLI ZAUSTAVNOM TRAKOM Dva stravična snimka sa auto-puta u Srbiji lede krv u žilama (VIDEO)

Autor:

Vesti

29.06.2023

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za ovu nasilničku vožnju predviđeno je oduzimanje vozačke dozvole i zabrana upravljanja, kazna zatvora od 30 do 60 dana i novčana od 120.000 do 140.000 dinara

VOZI 250 KM/H PO MAGLI ZAUSTAVNOM TRAKOM Dva stravična snimka sa auto-puta u Srbiji lede krv u žilama (VIDEO)

Foto: printscreen

Vraški brzu vožnju od preko 250 kilometara na čas zabeležila su dva vozača na auto-putu kada se nalazili za volanom automobila marke "audi" i "BMW", a jedan od njih se čak kretao i zaustavnom trakom.

Naime, na društvenim mrežama su se pojavila dva snimka brze vožnje koja lede krv. Na jednom snimku se vidi brzinometar "audija" koji pokazuje strahovitih 264 kilometara na čas dok se u pozadini čuje glasna muzika, prenosi Telegraf.

 

 

Drugi snimak koji sramno konkuriše ovom je zabeležio vozač "BMW"- a pri brzini od preko 250 kilometara na čas, koji čak i pretiče i u zaustavnoj traci.

 

 

Za ovu nasilničku vožnju predviđeno je oduzimanje vozačke dozvole i zabrana upravljanja, kazna zatvora od 30 do 60 dana i novčana od 120.000 do 140.000 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading