ZVEZDA MERIDIANBET APSOLUTNO ZASLUŽILA EVROLIGU! Simonović ne krije zadovoljstvo zbog mesta u eliti

Autor:

Sport

29.06.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozivnica Evrolige je apsolutno zaslužena zbog igara crveno-belih prethodnih sezona, kaže bivši košarkaš tima sa Malog Kalemegdana.

ZVEZDA MERIDIANBET APSOLUTNO ZASLUŽILA EVROLIGU! Simonović ne krije zadovoljstvo zbog mesta u eliti

Foto: Starsport

Nemanja Nedović i Filip Petrušev

Crvena zvezda Meridianbet ponovo napada Evroligu! Spekulisalo se danima da će dobiti specijalnu pozivinicu i da će se naći među 18 timova u elitnom takmičenju, a kada se to danas i desilo optimizam je preplavio sve kojima su crveno-beli u srcu.

Među njima je i Marko Simonović, koji je sa timom sa Malog Kalemegdana igrao u elitnom takmičenju. U razgovoru za Republiku on ne krije zadovoljstvo zbog činjenice da ćemo ponovo gledati vrhunsku košarku u Beogradu.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Marko Simonović

- Odlično je što će Zvezda Meridianbet ponovo igrati u Evroligi. Pozivnica je apsolutno zaslužena zbog igara crveno-belih prethodnih sezona, jer su i kod kuće i na strani izvojevali velike pobede. Opet ćemo imati dva srpska kluba u elitnom takmičenju, a to znači pune tribine, odličnu košarku i popularizaciju našeg sporta - rekao je Simonović, pa se osvrnuo i na sastav u kojem će crveno-beli dočekati novu sezonu.


- Verujem da će uspeti da ponovo naprave konkurentan tim. Odlazak pojedinih nosilaca igre je neminovnost, ali je jako važno da se dovedu adekvatna pojačanja. Nadam se da će ostati neko od momaka koji su igrali na visokom nivou jer to garantuje kontinuitet u radu. Onda je sve lakše, samo naslonite pojačanja na već formiran kostur i popunite roster - dodao je Simonović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading