EVO KO JE SADA NAJPOPULARNIJI U BRITANSKOJ KRALJEVSKOJ PORODICI: Anketa donela potpuno iznenađenje od početka do kraja liste!

Autor:

Svet

10.04.2024

23:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj slučaj jasno pokazuje kako javnost reaguje na emotivne i lične priče.

EVO KO JE SADA NAJPOPULARNIJI U BRITANSKOJ KRALJEVSKOJ PORODICI: Anketa donela potpuno iznenađenje od početka do kraja liste!

Foto: Tanjug AP

Kejt Midlton, princeza od Velsa, postala je najomiljeniji član kraljevske porodice u Velikoj Britaniji prema najnovijoj YouGov anketi.

Nakon što je javnosti saopštila svoje zdravstvene probleme, Kejt je nadmašila svog supruga, princa Vilijama, u popularnosti, prenosi The New York Post.


Emotivno saopštenje o kanceru

U unapred snimljenom klipu objavljenom 22. marta, Kejt Midlton je otkrila da su lekari otkrili njen kancer tokom planirane abdominalne operacije u januaru.

Ova iznenadna dijagnoza je uticala na percepciju javnosti o njoj i dovela do porasta njene popularnosti.

Foto: https://www.profimedia.rs/

Kejt Midlton


Prema istraživanju, najomiljeniji članovi kraljevske porodice posle Kejt Midlton su princeza Ana, kralj Čarls III, princ Edvard i kraljica Kamila.

Koliko su popularni članovi kraljevske porodice?

Kejt Midlton, princeza od Velsa – 76%
Princ Vilijam – 73%
Princeza Ana – 71%
Kralj Čarls – 63%
Princ Edvard – 54%
Kamila, kraljica supruga – 50%
Princ Hari – 50%
Megan, vojvotkinja od Saseksa – 26%
Princ Endru – 6%

Zanimljivo je da su popularnost princa Harija i Megan Markl značajno opala nakon njihovog napuštanja dužnosti u kraljevskoj porodici.



Podrška porodice u teškim trenucima

U teškim trenucima borbe sa kancerom, Kejt Midlton može računati na podršku svoje porodice. Njena odluka da podeli vesti sa javnošću došla je u trenutku kada su njeni roditelji, Majkl i Kerol Midlton, priskočili u pomoć svojim unucima, princu Džordžu, princezi Šarloti i princu Luisu.

Ovaj slučaj jasno pokazuje kako javnost reaguje na emotivne i lične priče članova kraljevske porodice, te kako se njihova popularnost može menjati u skladu sa tim. Kejt Midlton je svojom hrabrošću i otvorenošću privukla simpatije javnosti i postala omiljena ličnost među Britancima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading