BILA JE PRISILJENA?! Izvor blizak kraljevskoj porodici otkriva zašto je Kejt Midlton objavila da boluje od raka (VIDEO)

Autor:

Svet

02.04.2024

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princeza od Velsa objavila je 22. marta da joj je dijagnostikovan rak i da je podvrgnuta "preventivnoj hemoterapiji".

BILA JE PRISILJENA?! Izvor blizak kraljevskoj porodici otkriva zašto je Kejt Midlton objavila da boluje od raka (VIDEO)

Foto: https://www.profimedia.rs/

Kensingtonska palata je želela što pre da objavi video Kejt Midlton, jer je navodno njena dijagnoza procurela u medije, prenosi Daily Mail.

Kejt Midlton je navodno bila prisiljena da saopšti svoju dijagnozu, pišu britanski mediji.

Nakon što je princeza od Velsa podelila video u kom otkriva da ima karcinom, sve teorije zavere su pale u vodu. Kejt se dugo nije oglašavala, a prema pisanju britanskih medija i na spomenuti video je bila prisiljena kako informacije ne bi došle do javnosti od nekih durgih lica.

Kako tvrdi anonimni izvor blizak kraljevskoj porodici, neko je saznao za Kejtinu dijagnozu, kontaktirao palatu i time im nije ostavio drugi izbor osim da izađu u javnost.

Za sada nije poznato da li se radi o nekoj osobi sa klinike na kojoj je Kejt operisana, s obzirom na to da su u jednom od skandala bili ugroženi privatni podaci princeze od Velsa i detalji njenog lečenja.

Podsetimo, princeza od Velsa objavila je 22. marta da joj je dijagnostikovan rak u dobi od 42 godine i da je podvrgnuta "preventivnoj hemoterapiji".

Govoreći sa klupe okružene narcisima i prolećnim cvetovima, rekla je:

- Trebalo nam je vremena da sve objasnimo Džordžu, Šarlot i Luisu na način koji im odgovara i da ih uverimo da ću biti dobro. Kao što sam im rekla; Dobro sam i svakim danom postajem sve jača fokusirajući se na stvari koje će mi pomoći da izlečim; u mom umu, telu i duhu. Imati Vilijama pored mene takođe je veliki izvor utehe. Kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas. To nam oboje znači mnogo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading